Eveniment

Un tânăr maramureşean a rămas fără maşină. Hoţul a făcut accident, a distrus un gard, apoi a abandonat autoturismul

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 00.15, Secția 2 Poliție Rurală Apahida a fost sesizată de un tânăr de 24 de ani, din județul Maramureș, despre faptul i-ar fi fost sustras autoturismul de un alt tânăr în vârstă de 22 de ani, care se afla în vizită la el, în localitatea Apahida.

Din cercetările derulate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce se afla în vizită la persoana vătămată, tânărul de 22 de ani, din comuna Apahida, ar fi sustras cheile autoturismului din apartament, ulterior s-a deplasat cu acesta prin localitatea Sânnicoara, unde ar fi acroșat un alt autoturism care circula regulamentar și ar fi avariat gardul unui imobil, loc în care a abandonat autoturismul.

În urma activităților investigativ-operative, tânărul a fost depistat la scurt timp de polițiști, fiind condus, în baza mandatului de aducere, la sediul secției de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Din verificări a rezultat că acesta nu este posesorul unui permis de conducere. Totodată, tânărul a refuzat testarea cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, cât și recoltarea mostrelor biologice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Maria vrea să devină procuror – Declarații cutremurătoare ale părinților minorei bătute în stradă de trei adolescente într-o stație de autobuz din Baia Mare

Vasile Dale

CJSU MARAMUREŞ: Recomandări în perioadele de caniculă și disconfort termic

Redactie

FOTO/VIDEO: Incendii de vegetaţie uscată pe Dealul Crucii din Baia Mare şi în Ilba – ACTUALIZARE

Redactie

1 mesaj

5533 februarie 12, 2023 at 12:20 am

Ciudate sunt întlnirile astea ,cica vine un tinar de 22 de ani la ora 00:15 minute în vizita la apartament , ar trebui sa se vadă scopul si durata vizitei !
Doar din scris am inteles ,nu era-u neamuri !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.