BREAKING NEWSImportant

CARITABIL: „Ajutăm un copil prin mişcare!”, competiţie pentru sprijinul fetiţei care a suferit arsuri în explozia de la Botiza

„Ajutăm un copil prin mişcare!” – sub această deviză s-a mobilizat jandarmii maramureşeni pentru a veni în sprijinul fetiței colegului lor care a suferit arsuri în urma exploziei unei rulote, în localitatea Botiza.

Astăzi, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș în colaborare cu Asociația Sportivă Circuitul Maramureșului au organizat evenimentul caritabil ”Ajutăm un copil prin mișcare!”, competiție organizată la inițiativa lui Babocsi Andrei, un jandarm maramureșean.

Și cum prietenii la nevoie se cunosc, jandarmii, sponsorii, reprezentanții mass-mediei maramureșene, concurenții dar și alte organizații, prin gestul lor caritabil doresc să aducă o rază de speranță în viața acestei familii.


Te-ar putea interesa si

GROȘII ȚIBLEȘULUI: A fugit de poliţişti pentru că nu avea permis de conducere

Vasile Dale

OPINIE: Reacţia unui profesor de sport din Baia Mare, vaccinat cu AstraZeneca, la încercarea Guvernului de a ascunde faptul că lotul “problemă” este şi în România

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Femeie ucisă și incendiată în Baia Sprie. Criminalul este liber (ACTUALIZARE 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult