BREAKING NEWSImportant

CARITABIL: „Ajutăm un copil prin mişcare!”, competiţie pentru sprijinul fetiţei care a suferit arsuri în explozia de la Botiza

„Ajutăm un copil prin mişcare!” – sub această deviză s-a mobilizat jandarmii maramureşeni pentru a veni în sprijinul fetiței colegului lor care a suferit arsuri în urma exploziei unei rulote, în localitatea Botiza.

Astăzi, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș în colaborare cu Asociația Sportivă Circuitul Maramureșului au organizat evenimentul caritabil ”Ajutăm un copil prin mișcare!”, competiție organizată la inițiativa lui Babocsi Andrei, un jandarm maramureșean.

Și cum prietenii la nevoie se cunosc, jandarmii, sponsorii, reprezentanții mass-mediei maramureșene, concurenții dar și alte organizații, prin gestul lor caritabil doresc să aducă o rază de speranță în viața acestei familii.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Lăsați fără permis după ce unul a făcut drifturi iar altul a condus agresiv în parcarea de la Shopping Park Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Explicații oficiale în Postul Paștelui la Mânăstirea Ucraineană Ruscova. Ce s-a întâmplat de fapt (actualizare)

Vasile Dale

FOTO CITITORI: Nu o stradă din Ucraina bombardă de rachetele rușilor! E ”ulița” Salciei din buricul municipiului Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.