BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un șmecheraș a rămas pieton pentru 30 de zile pentru conducere agresivă pe DN1C Satulung – Baia Mare

O familie din Maramureș a trecut în această seară prin scene incredibile în timp ce se aflau în trafic pe drumul național 1 C. Cei doi soți erau împreună cu un copilaș pe bancheta din spate când pe raza localității Satulung un autoturism care circula în spate ”dădea blițuri și claxoane mai ceva ca-n discotecă”.

”Noi mergeam regulamentar, puțin peste 50 km/oră. Eram în localitate și aveam copilașul în mașină. Soția mea era la volan, eu eram lângă copil pe bancheta din spate. Flash-uri, claxoane și toate cele. Soția a continuat să meargă regulamentar. Era și radarul lângă castelul din Satulung, cel neinscripționat.

După ce am trecut de el, cel din spate ne-a depășit. Apoi a început iar. Deși nu era nimeni în fața lui, bărbatul din mașina ce ne depășise – era un tânăr cu o domnisoară pe scaunul din dreapta, a început să frâneze brusc. Mergea cu 5-10 km/oră, frâna. Am sunat la 112 și am anunțat incidentul.La intrare în Baia Mare un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare l-a oprit” ne-a povestit soțul femeii de la volan.

Polițiștii de la rutieră i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile pentru încălcarea legislației rutiere privind condusul agresiv.

Te-ar putea interesa si

COVID-19: Trei persoane au decedat în Maramureș. Numărul morților a ajuns la 9 în Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE – După întâlnirea profesională a polițiștilor de la Tg. Lăpuș, au descins procurorii DGA. Percheziții și polițiști audiați

Vasile Dale

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Şofer băut şi cu permisul suspendat, face accident şi bagă un om în spital

Redactie

2 mesaje

5533 februarie 16, 2023 at 1:49 am

Trebuia luat pe 6 luni ,da na nu avem legi si nici polițiști nu se unesc pentru a cere legi aspre , acest individ dupa o luna iar se v-a crede zmeu !!

Raspunde
Alex februarie 16, 2023 at 8:22 am

”Deși nu era nimeni în fața lui, bărbatul din mașina ce ne depășise – era un tânăr cu o domnisoară pe scaunul din dreapta, a început să frâneze brusc.” gibonul cu putza mica s-a simtit complexat si atacat ca nu cumva sa il desconsidere gibonita de langa el si s-a dat in stamba. Sper ca a luat si amenda grasa. Magari

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.