Important

COLTĂU: Bărbat de 21 de ani reţinut pentru furt calificat

Ieri, 14 februarie, polițiștii Secției 1 Groși au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani din Coltău, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
În fapt, la data de 16 ianuarie a.c. și în 13 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o tânără de 21 de ani din Coltău, cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat prin efracție într-un imobil de pe strada Arieșului din Coltău, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 1.200 de lei.
Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, urmând ca în cursul zilei de azi, 15 februarie, să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂ UNUL TOT LA BORŞA: Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului judecă încă un stareţ, acuzat că a lăsat însărcinată cu gemene o fostă călugăriţă (VIDEO)

Vasile Dale

NUCLEUL JUDEŢEAN AL CAMPANIEI DE VACCINARE INFORMEAZĂ: În 15 ianuarie începe etapa a doua de imunizare. Despre ce categorii este vorba

Redactie

DGASPC MARAMUREŞ: Servicii de asistență socială și suport pentru 172 copii și însoțitori din Ucraina

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.