Eveniment

ZI CU GHINION: Cinci bărbați care au comis infracțiuni rutiere s-au ales dosare penale

Ieri, 14 februarie, în numai câteva ore, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, cei din Ocna Șugatag și din Șomcuta Mare, în timp ce efectuau atribuțiile de serviciu în zonele de competență, au depistat în trafic cinci conducători auto care au condus sub influența băuturilor alcoolice.
În fapt, patru maramureșeni cu vârste cuprinse între 33 și 54 de ani au fost opriți în trafic și testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind între 0,41 și 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Al cincilea conducător auto, un bărbat de 51 de ani din Iași a condus pe bulevardul Regele Mihai I din Baia Mare, cu o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Copil de 5 ani lovit de mașină pe strada Păltinișului din Baia Mare. Șoferița bătută de o ”armată” de etnici rromi. Intervine poliția și jandarmeria – ACTUALIZARE

Vasile Dale

DOLIU în folclor. Un cunoscut interpret de muzică populară a fost găsit MORT în casă. Avea doar 31 de ani

Vasile Dale

EXCLUSIV: Avem imaginile cu deputatul PSD la locul accidentului! Află ce spune fostul ministru al Economiei, dar și primarul din Strâmtura despre evenimentul rutier

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.