BREAKING NEWSImportant

Workshop pentru medici la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

La Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, s-a desfășurat recent un workshop de pregătire post-universitară a medicilor din urgență, privind aplicarea practică a protocolului național de triaj. La workshop au participat medici rezidenți de urgență, medici specialiști și primari de urgență și medici de familie cu atestat de urgență care lucrează în UPU și CPU din spitale din Arad, Blaj, Cluj Napoca, Turda, Sighetu Marmației și Baia Mare.

Obiectivele acestui workshop au vizat îmbunătățirea colaborării dintre echipajele din pre-spital (SAJ, SMURD) și UPU, fluidizarea circuitului pacienților în urgențe și reducerea timpilor de așteptare, respectiv perfecționarea personalului medical din UPU-SMURD Baia Mare, această secție fiind angajată într-un amplu proces de reorganizare structurală și de personal.

Evenimentul a fost organizat și susținut de medici de urgență din UPU-SMURD Baia Mare: dr. Dacian Juca, medic șef și dr. Mihaela Pasc, medic primar urgență, cu sprijinul Colegiului Medicilor Maramureș și creditată de către Colegiul Medicilor din România cu puncte de educație medicală continuă.

Ne pregătim continuu pentru a asigura cele mai bune servicii medicale!.

Manager, Oros George Alexandru

Te-ar putea interesa si

PRELUARE PRESSHUB.RO: Scenariul din Suceava s-ar putea repeta la Spitalul Județean Baia Mare

Vasile Dale

Ministerul Sănătăţii a instituit starea de alertă epidemiologică

Redactie

DESCINDERI ÎN BAIA MARE: PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.