BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Două trenuri blocate între Valea Vișeului și Lunca la Tisa din cauza aluviunilor (ACTUALIZARE)

Două trenuri sunt blocate în acest moment între Valea Vișeului și Lunca la Tisa. Totul din cauza aluviunilor venite de pe versanții munților. Este vorba despre trenul regio București Nord – Sighetu Marmației și de trenul personal 4652 Sighetu Marmației – Vișeu de Jos.

Se estimează că în aproximativ două ore se va remedia situația iar trenurile vor fi repuse în mișcare. Primul va pleca cel aflat în trafic. Odată ajuns la Valea Vișeului, va porni spre Sighet trenul de București. Acesta are atasate și vagoane de la Cluj Napoca.

Trenuie să menționăm și faptul că în zona respectivă este una extrem de periculoasă. Există restricție de viteză de maxim 30 km/oră iar dacă o garnitură este surprinsă de aluviuni și bolovani veniți de pe versanți ar putea cădea în râul Tisa.

ACTUALIZARE

Circulația a fost redeschisă la ora 10.22. Două trenuri R (R4652 și R4112) au fost oprite temporar, in intervalul necesar intervenției cu Drezina Pantograf. Intervenția s-a desfăsurat intre 9.30 și 10.15 și a avut drept scop eliberarea gabaritului de copacii și aluviunile căzute pe linia de cale ferată. Circulația feroviară a fost reluată.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: INCREDIBIL – Prin ordonanțele lor, procurorii încurajează furtul și tăierile ilegale de lemn din zona Borșa – Vișeu!!!

Vasile Dale

EXCLUSIV: ÎNȘELĂTORIE – Polițiștii au descoperit că drogurile vândute consumatorilor erau de fapt aspirină pisată. Asta după o reclamația halucintantă a unui tânăr din Cupșeni

Vasile Dale

PERCHEZIŢII ÎN MARAMUREŞ ŞI CLUJ: Şapte traficanţi de droguri reţinuţi

Redactie

2 mesaje

Big bad wolf februarie 19, 2023 at 6:42 pm

Asta da , aluviuni cu lemne gata taiate.
Daca mai taie mult sa nu va mirati ca a veni dealul peste voi

Raspunde
Alex februarie 20, 2023 at 8:21 am

Dada :)))) bine punctat

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.