BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO – VIŞEU DE SUS: Cadavrul unui bărbat, scos din apele râului Vaser (ACTUALIZARE)

Pompierii maramureşeni intervin la Vişeu de Sus, în zona Valea Peştilor, pentru scoaterea unui cadavru din albia râului Vaser.

Potrivit surselor noastre, bărbatul este cunoscut consumator de alcool şi cel mai probabil a căzut în râu azi-noapte de pe calea ferată şi s-a înecat.

Actualizare – IPJ Maramureş

         În această dimineață, la ora 08.04, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel de urgență, despre faptul că, în zona Valea Peștilor, în albia râului Vaser, a fost găsită o persoană decedată.

         În urma deplasării la fața locului și din primele verificări, a fost identificat cadavrul unui bărbat de 54 de ani din Vișeu de Sus.

         În urma primei examinări exterioare a cadavrului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la prosectura Spitalului Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.

         În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și stabilirii cauzei decesului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

CA-N VESTUL SĂLBATIC: La Şomcuta Mare, doi maramureşeni au ameninţat cu cuţitul şoferul unui microbuz plin cu călători (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Pericol de explozie în Satu Mare lângă o stație de combustibil. Intervine echipajul CRBN de la ISU Maramureș!

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI / FOTO: Tatăl copilului, pus sub acuzare pentru ucidere din culpa si profanare de cadavre

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.