BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: I s-a desprins remorca şi a intrat într-o maşină de poliţie în Baia Mare (ACTUALIZARE)

Un eveniment rutier s-a produs azi dimineaţă la ora 4.45 pe str. Gh. Şincai din Baia Mare. Un băimărean de 50 de ani era la volanul unui autoturism care tracta o remorcă dinspre Centrul vechi spre Piaţa Revoluţiei.

Lângă sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare, din motive necunoscute deocamdată, remorca s-a desprins şi s-a oprit într-o autospecială a poliţiei parcată regulamentar în faţa sediului BNR.

Poliţiştii de la rutieră l-au testat pe bărbat, rezultatul fiind zero. Şoferul a fost sancţionat contravenţional pentru neasigurarea corespunzătoare a remorcii şi va fi nevoit să suporte reparaţiile la autospecială.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, la ora 04.45, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat de 50 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, care tracta o remorcă, pe strada Gheorghe Șincai din municipiu, având direcția de deplasare dinspre strada Andrei Mureșanu, înspre Piața Revoluției, la un moment dat, remorca s-a deprins și a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție, parcată regulamentar pe partea dreaptă.

În urma impactului au rezultat avarii la autospeciala de poliție.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN SATULUNG: Impact între o autoutilitară și un autoturism (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Accident rutier în Băiuț. Şoferul vinovat, cu permisul de conducere anulat, a părăsit locull accidentului

Redactie

FOTO – L-AŢI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Silian Nicolae Vlăduț, din Tăuţii Măgherăuş, căutat de familie şi poliţişti. După două zile s-a întors acasă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.