BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Un ”nuntaș” organiza partidele ilegale de poker pe mii de euro din Baia Mare. Un ”mascat” de la IPJ Maramureș era printre clienți

Revenim cu detalii despre cazul prezentat de noi în exclusivitate ieri dimineață pe www.vasiledale.ro. Vă spuneam că în noaptea de duminică spre luni polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la un imobil, situat în municipiul Baia Mare, în incinta căruia exista suspiciunea că sunt organizate în mod clandestin jocuri de noroc. De asemenea, au fost puse în aplicare și 12 percheziții auto.

Cine organiza și cine participa la ”pokerașul ilegal”?

În urma activităților procedurale desfășurate, au fost surprinse în flagrant delict 12 persoane, care ar fi jucat jocuri de noroc, iar din cercetări a reieșit faptul că, aceștia ar fi practicat jocuri de noroc cu cărți, la o masă special destinată acestei activități. În locația și autoturismele vizate au fost descoperite și indisponibilizate o masă specială, confecționată pentru practicarea jocului de tip poker, 5.900 de euro, 20.189 de lei, 800 de lire sterline, două cutii conținând 617 jetoane profesioniste de poker și 26 de pachete de cărți speciale pentru jocul de poker.

Activitățile ar fi fost organizate de un bărbat, de 35 de ani, din Baia Mare. Acesta este un cunoscut organizator de evenimente: nunți, botezuri. El era cameraman, conform surselor noastre.

La partidele ilegale participa și un polițist – angajat la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Maramureș. Un ”mascat” cu alte cuvinte. Față de acesta, IPJ Maramureș a dispus cercetarea disciplinară.

Totodată, asupra crupierului, au fost identificate și indisponibilizate 3 pungulițe din plastic care conțin o substanță de culoare verde cu miros înțepător, un praf alb și cristale albe, despre care există suspiciuni că ar putea face parte din categoria drogurilor de risc și mare risc, precum și un dispozitiv de mărunțire și un card susceptibil că ar fi folosit pentru consum.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Jaf armat în Baia Mare. Un cagulat înarmat cu un cuțit a atacat o vânzătoare și a furat toți banii (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE – TREI PUSTI AU REUSIT SA FURE O SUMA IMPORTANTA DE BANI DINTR-O AUTOUTILITARA (VIDEO/FOTO CAMERA SUPRAVEGHERE – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO – Dezastru EVITAT în ultima secundă! Două camionete au ars, pompierii au reușit să oprească flăcările lângă două TIR-uri pline cu butelii

Vasile Dale

1 mesaj

Ms13 februarie 21, 2023 at 4:30 pm

Dacă gaboru mere in groapa,merg toți :))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.