EvenimentMaramuresul Istoric

INTERVENŢIE SALVAMONT: Un adult și şase copii, căutaţi de salvamontişti după ce s-au rătăcit în zona Runcu. Unul este rănit la picior. Cei şapte au ajuns teferi la cabana Izvoare (ACTUALIZARE)

Salvamontiştii au răspuns unui apel venit prin 112 care îi anunța despre faptul că în zona Runcu se află un grup de 7 persoane, un adult și 6 copii (minori), plecați la prânz într-o drumeție. Grupul s-a rătăcit, copiii sunt uzi (nefiind echipați corespunzător din câte ni s-a transmis), iar unul dintre ei acuză dureri la membrul inferior.
S-au constituit două echipe de intervenție cu două autospeciale Salvamont și 4 salvatori montani care în acest moment sunt pe drum spre persoanele rătăcite.
Fiind o zonă cu acces mai greu iarna abordarea se va face din comuna Mara spre barajul Runcu, salvatorii montani localizându-i cu ajutorul colegilor de la STS pe cei 7.

Actualizare

Poliţiştii din Ocna Şugatag care era în patrulare chiar în Deseşti au reuşit să urce în Runcu la ei şi i-au recuperat urmând să se deplaseze cu ei la cabana la care sunt cazati în Izvoare.




A fost anunat și un echipaj SMURD care va merge la cabană pentru a acorda îngrijiri medicale celui care a suferit un traumatism la membrul inferior (acesta fiind chiar adultul însoțitor al grupului).

Te-ar putea interesa si

BĂTAIE CA-N FILME ÎN BAIA MARE: Mai mulţi fotbalişti s-au bătut într-un club de noapte

Vasile Dale

ACŢIUNI DE PREVENIRE: 16 acţiuni punctuale proprii organizate săptămâna trecută de poliţiştii maramureşeni

Vasile Dale

INTERVENȚIE: Un pui de barză a fost salvat de pe un stâlp ce a luat foc la Sălsig (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex februarie 22, 2023 at 7:50 am

Minunata zona si-a ales sa dupa 6 copii. Geniul. Mai ales acuma cand e gheata si zapada inca din belsug in zona. Bine ca nu au murit naibii cativa.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult