BREAKING NEWSEveniment

COD GALBEN DE PLOI, NINSORI ŞI VISCOL LA MUNTE în Maramureş

COD GALBEN DE PLOI, NINSORI ŞI VISCOL LA MUNTE pentru perioada 24 februarie 2023, ora 20:00 – 25 februarie 2023, ora 16:00. Fenomene: cantitãţi însemnate de apã, ninsori şi viscol la altitudini de peste 1700 m.
În intervalul menţionat, în Crişana şi local în Banat, Maramureş şi nordul Transilvaniei, precum şi la altitudini sub 1500 m în zona Carpaţilor Occidentali, în vestul Carpaţilor Meridionali şi în nordul Carpaţilor Orientali va ploua şi se vor acumula cantitãţi de apã de 25…40 l/mp, iar izolat vor depãşi 50…60 l/mp.
La altitudini mai mari de 1700 m va ninge, vântul va avea intensificãri susţinute cu rafale de peste 90…100 km/h şi va fi viscol.

INFORMARE METEOROLOGICA pentru perioada 24 februarie 2023, ora 20:00 – 27 februarie 2023, ora 12:00
Fenomene: precipitaţii însemnate cantitativ, ninsori, intensificãri ale vântului-

În intervalul menţionat aria precipitaţiilor se va extinde treptat dinspre regiunile vestice şi va cuprinde aproape toatã ţara. Vor fi ploi, iar mai ales la altitudini de peste 1500 m lapoviţe şi ninsori, însã din noaptea de sâmbãtã spre duminicã (25/26 februarie) se vor transforma treptat, astfel încât vor predomina ninsorile în vest, nord şi centru, precum şi în zonele montane unde se va depune strat consistent de zãpadã. Pe toatã perioada se vor acumula peste 60…80 l/mp, cu precãdere în zona Carpaţilor Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Vântul va avea temporar intensificãri pe creste, cu viteze mai mari pe parcursul zilei de sâmbãtã, când rafalele vor depãşi 70…80 km/h şi va fi viscol; tot atunci vor fi intensificãri local şi în restul ţãrii, în general de 50…60 km/h.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: SUPĂRAT PE IUBIT – Un bărbat amenință că se aruncă de la balconul unei pensiuni de pe strada Victor Babeș din Baia Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

COD GALBEN: Vreme severă, grindină, vijelie în Maramureş

Vasile Dale

VIDEO / INTERVENŢIE LA PETROVA: Femeie în vârstă, accidentată la Petrova. Intervin salvamontiştii – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.