BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Alunecări de teren masive la Repedea. Oamenii sunt disperați

Ploile torențiale din ultimele 24 de ore au adus mari probleme în județul Maramureș. La Cavnic apele au ieșit și au acoperit drumul județean 184. Aici au intervenit pompierii maramureșeni.

În Baia Mare, canalizarea de pe strada Victor Babeș au refulat iar subsolurile blocurilor au fost inundate. La fel și grădinile și străzile din fața blocurilor. Locuitorii din zona spun au anunțat angajații Vital-ului, însă fără niciun rezultat.

Pe DJ187 o alunecare de teren a blocat traficul auto. S-a intervenit iar acum se circula, alternativ, pe un singur sens.

La Repedea, localnicii ne-au transmis disperați faptul că o alunecare masivă de teren le pune în pericol gospodăriile dar și anexele gospodărești.

”Buna seară. Cum am putea rezolva alunecările de teren din zona noastră. Casele ne sunt puse în pericol, aici în comuna Repedea. L-am sunat pe viceprimar și pe primar, dar am ajuns batjocura lor. Cum putem fi ajutați? Oare este nevoie să anunțăm autoritățile din București pentru a fi ajutați și a se rezolva această problemă?” este mesajul primit de la cititorii noștri.

Prefectul județului Maramureș a fost informat de despre acest caz.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Baia Mare: Căruță plină cu fân răsturnată în sensul giratoriu de la Auchan

Vasile Dale

ACUZAT DE CONVERSAȚII INDECENTE: Starețul Mănăstirii Prislop din Borșa a fost dat afară de Episcopia Maramureșului şi Sătmarului (VIDEO)

Vasile Dale

DURERE FĂRĂ MARGINI: Micuţa Estera a fost condusă azi pe ultimul drum. Mama copilei ucisă sălbatic a leşinat de două ori lângă sicriu

Vasile Dale

3 mesaje

5533 februarie 25, 2023 at 11:03 pm

Se taie padurea la greu în repedea ,am fost cu ani în urmă ,este cantone păzite , și se taie la greu ,apoi se plîng că pămîntul o i-a la vale și vin ape mari din munți , primul ajutor este să opriț tăierile de păduri!!!

Raspunde
Alex februarie 27, 2023 at 8:03 am

N-ai cu cine cu argumente de aste logice.

Raspunde
Calin februarie 27, 2023 at 1:12 pm

Asa le trebuie ! Au taiat padurile , si acuma se plang !!!!Sa se descurce pe banii luati din lemnul furat !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.