BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO – Maramureșeancă implicată într-un accident în Satu Mare: ”Mă omoară barbatu!”

Accident rutier în sensul giratoriu de la intersecția bulveardelor Independenței cu Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 16.00.

Conform informațiilor PresaSM, o șoferiță, în vârstă de circa 40 de ani, aflată la volanul unui autoturism marca SEAT, înmatriculată în județul Maramureș, nu a acordat prioritate de trecere unui taximetru, condus de un bărbat, în vârstă de circa 35 de ani.

Cele două vehicule au intrat în coliziune. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Doar pasagerul din taximetru, în vârstă de circa 20 de ani, a suferit un ușor atac de panică.

Șoferița a declarat că nu cunoaște orașul, de asta nu a acordat prioritate mașinii aflate în sensul giratoriu. ”Mă omoară bătabtul meu”, a concluzionat șoferița, mai în glumă mai în serios.

Te-ar putea interesa si

BRAVO LUI: Urmărit național depistat de un polițist aflat în timpul liber

Vasile Dale

DEFINITIV: Cherecheș rămâne în PUȘCĂRIE! Contestația în anulare este neîntemeiată

Vasile Dale

SE VERIFICĂ PREGĂTIREA ÎNCEPERII NOULUI AN ŞCOLAR: 23 de şcoli din judeţ funcționează fără autorizație de securitate la incendiu

Vasile Dale

3 mesaje

5533 februarie 25, 2023 at 11:11 pm

Dece nu a acordat prioritate?
Pare că permisul e luat pe euro dacă ai permis dar nu ști să dai prioritate , e clar multe femei și în borșa ,nu sunt în stare să întoarcă mașina sau să o parcheze , mă întreb de ce???

Raspunde
Apostol m februarie 26, 2023 at 7:11 pm

Cică nu cunoaște orașul , fată cînd ai făcut școala de șoferi ai condus doar în orașul tău???
Mai bine recunoaște că nu cunoști indicatoarele și permisul e luat cum îl iau multe femei de bani gata ,adică cu șpagă ,ce motiv să spui că nu cunoști orașul , atunci condu doar în comuna sau orașul tău !!!

Raspunde
Stiri Satu Mare iunie 22, 2023 at 8:37 pm

Satu Mare este un oraș destul de greu navigabil, mai ales în partea de nord, unde sunt multe străduțe strâmte cu sensuri unice. Bine că nu a fost mai grav!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.