BREAKING NEWSEveniment

MAI MULTE CODURI GALBENE: Ploi şi ninsori în Maramureş până luni

ANM a emis ai multe ATENȚIONĂRi METEOROLOGICE, vizat fiind şi judeţul Maramureş.


COD GALBEN. Interval de valabilitate: 25 februarie, ora 23 – 26 februarie, ora 18. Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă consistent.

În intervalul menționat, va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă, în Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali, precum și la altitudini mai mari de 1700 m în Carpații Meridionali, unde vor fi intensificări ale vântului cu rafale de peste 90…100 km/h și viscol.

În Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini sub 1700 m vor predomina ploile și vor fi depuneri de polei.

COD GALBEN. Interval de valabilitate: 25 februarie, ora 23 – 26 februarie, ora 18. Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă consistent.

Zone afectate: județele Hunedoara, Alba, Sibiu, Cluj, Suceava și Neamț. În județele Hunedoara, Alba, Sibiu, Cluj, Suceava și Neamț vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă în medie de 10…12 cm. În Banat, Crișana, Maramureș și restul Transilvaniei vor fi precipitații mixte, moderate cantitativ.

În regiunile sudice și sud-estice, temporar va ploua, iar în după-amiaza și seara zilei de duminică (26 februarie), ploile vor avea caracter de aversă și pe alocuri vor fi însoțite de descărcări electrice.

COD GALBEN. Interval de valabilitate: 26 februarie, ora 18 – 27 februarie, ora 15. Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă consistent. În Banat, Crișana, Maramureș, în cea mai mare parte a Transilvaniei și în jumătatea de nord a Moldovei va ninge și se va depune strat de zăpadă cu grosimi în general între 10 și 20 cm.

Te-ar putea interesa si

CONTINUARE: Se extinde scandalul la Scoala Gimnaziala Lucian Blaga din Baia Mare (INREGISTRARE AUDIO)

Vasile Dale

3 tineri au furat 400 litri de motorină. Au fost identificați de polițiștii Postului de Poliție Strâmtura

Vasile Dale

EXCLUSIV: Pădurarul de la OS Poieni ajuns inginer șef la pază peste noapte a fost schimbat din funcție. Șeful Ocolului retrogradat din funcție și pus să ”plimbe hârtii” pe la Direcția SIlvică Maramureș

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.