BREAKING NEWSImportantTara Chioarului

FOTO: Două autoturisme s-au ciocnit şi au ajuns în şanţ la Satulung (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a produs azi la Satulung, două maşini s-au ciocnit şi au ajuns în şanţ. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Traficul a fost dirijat de poliţişti până ce autoturismele au fost scoase din şanţ.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 27 februarie, la ora 14.24, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că pe D.N. 1C în localitatea Satulung s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

Deplasați la fața locului polițiștii au constatat faptul că în timp ce o femeie de 37 de ani se afla la volanul unui autoturism care efectua manevra de mers cu spatele pentru a ieși din curtea unui imobil, a pătruns pe partea carosabilă a D.N. 1C, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale unde nu a fost necesară internarea acesteia.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Opt dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni în acest week-end

În week-end ul care tocmai s-a terminat, din agenda polițiștilor maramureșeni nu a lipsit identificarea conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră, care conduc sub influența alcoolului sau comit orice fel de abatere la normele rutiere.

Astfel, au fost întocmite opt dosare penale pe numele unor conducători auto maramureșeni identificați în toate colțurile județului Maramureș.

Un tânăr de 18 de ani din Repedea a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un motociclu fără ca acesta să fie înmatriculat și fără să dețină permis de conducere.

Un alt tânăr de 22 de ani din Borșa a fost oprit în trafic de polițiștii borșeni fiindu-i adus la cunoștință faptul că a condus un autoturism neînmatriculat în timp ce nu deține permis de conducere.

De asemenea, un polițist din Borșa aflat în timpul liber, și-a sesizat colegii cu privire la faptul că în intersecția din centrul orașului, un autoturism a distrus un indicator rutier, iar la volanul acestui vehicul se află un bărbat care emană halenă alcoolică. Șoferul de 51 de ani, a fost testat de polițiștii sosiți la fața locului, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, însă bărbatul a refuzat recoltarea.

Totodată, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au depistat în trafic doi bărbați de 41 și 43 de ani, care au condus fără permise de conducere și cu alcoolemii de 0.51 și 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 23 de ani din Tăuții Măgherăuș a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un bărbat de 29 de ani a fost depistat de polițiști din Vișeu de Sus în timp ce conducea cu o alcoolemie de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un bărbat de 31 de ani din Rona de Jos a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și cu o alcoolemie de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Te-ar putea interesa si

MUSAMALIZARE: ACTUALA SOTIE A PRIMARULUI DIN BAIA SPRIE AR FI FACUT ACCIDENT CU MASINA PRIMARIEI (EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

Anul școlar – încă o problemă nerezolvată!

Vasile Dale

RISCĂ SĂ ÎŞI PIARDĂ LIBERTATEA: S-au urcat băuţi la volan, dar au fost opriţi în trafic

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.