BREAKING NEWSImportant

FOTO: Ziua Protecției Civile, sărbătorită la sediul ISU Maramureș

La sediul I.S.U. Maramureș s-a desfășurat astăzi ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Protecției Civile din România și a depunerii jurământului militar de către personalul nou încadrat.

La ceremonie au participat Rudolf Stauder, prefectul județului, Doru Lazăr, vicepreședintele Consiliului Județean, Noemi Vida, city managerul municipiului Baia Mare, precum și comandanţii şi şefii unităţilor şi instituţiilor aparţinând sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională din garnizoana Baia Mare, alături de cadre active și în rezervă ale I.S.U. Maramureș și colaboratori ai instituției.

Cu această ocazie, pentru implicarea, spiritul de echipă şi profesionalismul de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredinţate, au fost avansaţi în grad, înaintea expirării stagiului minim, 3 ofițeri și 2 subofițeri.



Cu emoție în glasuri, proaspeții militari au rostit cuvintele jurământului de credință față de patrie, în prezența familiilor și a celor dragi. Ceremonia s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare a inspectoratului și a plutoanelor de soldați profesioniști și subofițeri.

Te-ar putea interesa si

COVID-19 / PREVENIRE ŞI COMBATERE: Acţiuni de verificare desfăşurate de poliţiştii maramureşeni

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Săcel – Un bărbat din Ponorâta a decedat după ce a pus mâna pe un fir de curent căzut pe malul Izei

Vasile Dale

BILANŢUL POLIŢIŞTILOR DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂŢII ECONOMICE: Sancţiuni de 36.000 de lei şi mărfuri confiscate de 11.000 de lei în Baia Mare, Vişeu de Sus, Borşa şi Târgu Lăpuş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult