BREAKING NEWSImportant

SATU NOU DE SUS: O femeie a surprins trei tineri în timp ce furau 4 drujbe dintr-o anexă a gospodăriei

Ieri, 28 februarie a.c., în urma activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii din Baia Sprie au reușit identificarea unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 26 februarie a.c., o femeie de 47 de ani din Satu Nou de Sus a sesizat polițiștii din Baia Sprie, despre faptul că, în cursul nopții, camerele de supraveghere amplasate în curtea imobilului, ar fi surprins un tânăr de 22 de ani, care, împreună cu alte două persoane necunoscute, au pătruns în curtea imobilului de unde au sustras patru motofierăstraie. Acestea erau amplasate pe o bancă și într-o anexă, care nu este prevăzută cu ușă de acces.

  În urma activităților desfășurate, polițiștii din Baia Sprie au reușit identificarea tânărului și a celorlalte două persoane implicate în săvârșirea faptei, fiind vorba de doi tineri de 18 și 27 de ani din comuna Văleni și Hoteni.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Boss-ul Poliției Locale Baia Mare, Ghițucă alias ”Xena Prințesa Războinică”, sancționat cu 5% din salariu pentru 3 luni

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Trei autospeciale de Poliție au alimentat la pompa de benzină MOTORINĂ. Portarul Minaur-ului a pățit la fel. OPC Maramureș a mers în control (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: NE MINT ÎN FAŢĂ – Poliţia susţine că videoclipul a fost filmat în Primăria Borşa (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.