Eveniment

RUTIERE: Pieton accidentat pe DN 18, în Borșa.Mai mulţi maramureşeni cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

Ieri, 01 martie, la ora 10.51, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N. 18 în Borşa, strada Libertății, a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 73 de ani din Moisei, a acroșat un bărbat de 46 de ani din Borșa, care s-a angajat în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat de un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Borşa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, ulterior i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști

Baia Mare – Aseară, la ora 20.55, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Eminescu. La volan a fost identificat un bărbat de 48 de ani din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Sighetu Marmației – Azi noapte, la ora 01.10, polițiștii au identificat în trafic un autoturism condus pe strada Câmpu Negru, fără a avea montate plăcuțele de înmatriculare.

În urma efectuării semnalului regulamentar de oprire a autoturismului, la volan a fost identificat un bărbat de 28 de ani din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Sighetu Marmației: Tot polițiștii din Sighetu Marmației, la doar câteva minute distanță, la ora 01.22, au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Câmpu Negru.

La volan a fost identificat un bărbat de 49 de ani din municipiu, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Şomcuta Mare – Azi noapte, la ora 00.20, în timp ce polițiștii se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Mireșu Mare, au identificat pe strada Terenului, un autoturism care era intrat în rigola de pe sensul opus de mers.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 36 de ani din Fersig, care a relatat faptul că a pierdut controlul direcţiei de deplasare și a intrat în rigola de pe sensul opus de mers.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Fărcașa – Ieri, la ora 17.30, în timp ce polițiștii se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Asuaju de Jos, au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J. 193 E.

La volan a fost identificat un tânăr de 21 de ani din Asuaju de Sus, iar în urma verificărilor polițiștii au stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

BAIA SPRIE: Trei infracţiuni, un singur autor. A provocat un accident după ce a urcat beat şi fără permis pe un moped

Redactie

INCIDENT POIENILE DE SUB MUNTE: Cum a fost ingrijita fetița impuscata pana la sosirea SMURD-ului (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Suzana şi Daciana, surorile folclorului maramureşean au lansat imnul gemenelor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.