BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Doi tineri, cercetați pentru contrabandă, au rămas fără BMW și fără țigări

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit într-un autoturism BMW oprit în trafic o geantă cu 1.000 pachete țigări, pe care doi tineri maramureșeni intenționau să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 6 martie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.30, a fost oprit, în trafic, pentru control, pe raza municipiului Sighetu Marmației, un autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

La volanul mașinii se afla un tânăr, cetățean român, de 20 de ani, iar în calitate de pasager alt tânăr de 18 ani, ambii domiciliați pe raza județului Maramureș.

În urma unui control asupra autoturismului, pe bancheta din spate, a fost descoperită o geantă în care se aflau 1.000 pachete țigări, în valoare de 11.700 lei, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mașinii cu țigări împreună cu cei doi tineri, la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 10.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor.

În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un Audi A6 a ars ca o torță în zona Poieni din Copalnic

Vasile Dale

PROBLEME LA FRONTIERĂ: Vămi blocate din cauza unor probleme la baza de date din Ucraina. Traficul a fost reluat – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO: Un băimărean, actor în filmul Leon 2, o coproducție italiano-română

Vasile Dale

1 mesaj

Calin martie 7, 2023 at 1:38 pm

Daca nu platesti taxele…aia din „gura ” pietei alimentare , stau cu zecile si nu ii vede nici o institutie a statului ! Mita , cu noi veti reusi intotdeauna !!! Pt cei care nu stiu , Mita era o companie producatoare de xerox-uri , asta era sloganul lor publicitar !!!Fara nici o aluzie

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.