BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO, VIDEO: Adrian Filip, consilier judeţean PRO România, “călcat” de mascaţi la Vişeu de Sus. Victor Ponta nu se bagă, Mărincaș nu comentează (actualizare)

În urmă cu puţin timp consilierul judeţean PRO România Adrian Filip este “călcat” de mascaţi din cadrul IPJ Maramureş, dar şi de procurori. Descinderile sunt la domiciliul acestuia din Vişeu de Sus

. Deocamdată nu ştim exact ce caută anchetatorii, cert este că alesul judeţean a fost în atenţia procurorilor DNA în cazul fostului şef de la Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări, anchetat pentru luare de mită.

ACTUALIZARE


www.vasiledale.ro și PLUS TV Maramureș au solicitat puncte de vedere liderilor PRO România atât la nivel de Maramureș, cât și la nivel național.

”Nu cunosc nimic, răspunderea e personală” ne-a transmis Viorica Mărincaș, președintele PRO România Maramureș.

”Îmi pare rău dar nu cunosc situația, nu mai sunt atât de implicat în activitatea executivă a Partidului. Sunt convins că doamna Marincaș cunoaște situația și vă explică poziția organizației județene” ne-a transmis Victor Ponta, co-fondator și președinte al partidului PRO România.

Numele consilierului apare și într-un alt dosar

Conform procurorilor, la data de 4 februarie 2021, Donciu Viorel-Andrei, în calitate şef al SPCRPCIV Maramureş, ar fi cumpărat influenţa unui consilier de la  Consiliul Judeţean Maramureş, pe care acesta din urmă pretindea că o are pe lângă anumite persoane, astfel încât să fie desemnat în continuare în aceeaşi funcţie. Numirea în calitate de şef al SPCRPCIV Maramureş expira în data de 15 februarie 2021.

În schimbul menţinerii sale în funcţie, inculpatul Donciu Viorel-Andrei l-ar fi sprijinit pe consilier la înmatricularea unor vehicule deţinute de  acesta sau de alte persoane, la programarea anumitor candidaţi la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, precum şi cu îndeplinirea oricăror alte atribuţii de serviciu pe care ofiţerul de poliţie le are potrivit funcţiei, în interesul personal al consilierului sau în interesul altor persoane”, susţin prourorii

Revenim cu imagini video

Te-ar putea interesa si

Fiul Sorinei Pintea, față în față cu denunțătorul mamei sale: „Mi-a spus că a avut o înțelegere cu Liviu Marian Pop”

Vasile Dale

IPJ Maramureș: La Seini, poliţiştii au confiscat 170 mc material lemnos (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: FUG DIN CALEA RĂZBOIULUI – Al doilea ucrainean înecat în Tisa (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult