BREAKING NEWSRecomandate

”Cadou de 8 martie”: Un băimărean și-a atacat și tăiat fosta soție cu un cuțit – ACTUALIZARE

Ieri, 07 martie, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre faptul că, o tânără de 27 de ani din Baia Mare, în timp ce se afla la domiciliul ei, împreună cu fostul soț, cu care conviețuia din luna decembrie 2022, a fost agresată fizic de acesta.

Pe fondul unui conflict spontan, tânărul de 30 de ani, ar fi tăiat-o cu un cuțit la nivelul gambei stângi, provocându-i leziuni.

În cauză, polițiștii băimăreni au emis ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

ACTUALIZARE

Urmare a evenimentului la care au intervenit polițiștii băimăreni la data de 7 martie, produs în municipiul Baia Mare, la domiciliul unei tinere de 27 de ani, prin care s-a sesizat faptul că  aceasta ar fi fost tăiată la nivelul gambei cu un cuțit de către un tânăr de 30 de ani, ieri, 8 martie, împotriva acestuia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

         În urma prezentării tânărului în fața instanței de judecată, tot ieri, s-a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O mașină a luat foc la Ruscova și s-a extins la acoperișul garajului

Vasile Dale

STOP COVID-19: DONEAZĂ ȘI TU – Trebuie să pregătim azi pentru ce va fi mâine!

Vasile Dale

ATENŢIE, ŞOFERI! Poliţiştii rutieri, pe urmele conducătorilor auto care se urcă beţi la volan şi care nu folosesc centura

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.