BREAKING NEWSImportantRecomandate

Premieră pentru restaurantele din Ardeal, într-o locație din Satu Mare – îți alegi singur homarul pe care dorești să-l servești

Gusturile sătmărenilor în materie de preparate culinare devin tot mai fine și rafinate, iar restaurantele din Satu Mare se pare că au înțeles acest lucru și țin pasul cu cererea clienților. Cel puțin, cei de la Verdi au reușit să își surprindă plăcut clienții în această săptămână cu o nouătate care reprezintă o premieră în restaurantele din această zonă de țară.

De cum treci pragul restaurantului situat în Satu Mare, Piața Libertății nr 5, privirea îți este furată de un acvariu imens în care vei întâlni homarii, cei care constituie baza pentru preparate pretențioase, pe care sătmărenii își doresc să le încerce. Cei de la restaurantul Verdi au răspuns cerințelor clienților și au adus homari vii, pe care orice client dornic să îi încerce îi poate alege direct din acvariu, iar dacă este un împătimit al pescuitului, poate chiar să îl prindă singur.

Homarii au proveniență Canada și Statele Unite, fiind homari de captură și nu de crescătorie, aceștia fiind culeși cu plasele de pe fundul oceanului. Din punct de vedere al mărimii lor, ei sunt de două calibre, unii între 500-600 gr și cei mai mari intre 900 gr si 1,5 kg. Ei sunt preparați în modul clasic fierți iar mai apoi pregătiți la tigaie sau pe grătar, fiind serviți în general cu paste, în stil italian.

Totodată, un must have al acestui restaurant rămân preparate din carne de vită, fie că vorbim Rib-Eye, Tomahawk sau T-Bone, toate provenind de la vite Black Angus PREMIUM, fiind una dintre cele mai căutate cărni la nivel Mondial.

Ca și în cazul homarilor, dacă îți dorești un preparate din carne de vită maturată la Verdi, îți alegi singur bucata de carne din frigidere speciale de maturare.

Toată carnea prezentată de cei de la Verdi este maturată cel puțin 21 de zile într-un frigider Dry Ager. Maturarea reprezintă un proces ce duce la uscarea cărnii, dar doar în măsura în care apa este eliminata iar savoarea cărnii este amplificată.

Te-ar putea interesa si

Tragedie: Moarte misterioasa a unui asistent UPU SMURD Baia Mare. Află motivul decesului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO: Comisarul Nagy, la plimbare cu maşina pe contrasens…, beat la volan

Vasile Dale

CU ELICOPTERUL ÎN CĂUTAREA HOȚILOR DE MASĂ LEMNOASĂ: Percheziții la Ocolul Silvic Poienile de Sub Munte, dar și la 12 firme

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.