BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Și-a ucis mama lovind-o cu o tigaie în cap. Fiul femeii a fost internat la psihiatrie

Revenim la subiectul prezentat de noi în exclusivitate încă de astăzi dimineață. Polițiștii l-au ridicat pe principalul suspect în acest caz, respectiv fiul victimei, un bărbat în vârstă de 28 ani, cunoscut cu afecțiuni medicale.

Conform informațiilor noastre tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Adulți a Spitalului Municipal Sigehtu Marmației deoarece ”acesta manifesta un comportament deviant și agresiv față de persoanele din jurul său azi 10 martie 2023 i-a aplicat lovituri cu o tigaie mamei sale în zona capului provovându-i decesul. Acesta a mai fost internat la Spitalul de Psihiatrie și se afla sub tratament” se precizează într-un document oficial.

Femeia de 59 de ani era divorţată şi locuia împreună cu fiul său de 28 de ani într-o garsonieră în Baia Mare. Tânărul era cunoscut cu probleme psihice, iar vecinii spun că avea şi permis de conducere, în ciuda comportamentului imprevizibil. Azi-noapte, liniştea blocului a fost spartă de un zgomot puternic, spun oamenii. 

Vecină: N-am auzit glasuri în schimb am auzit zgomote noaptea a fost destul de agitată la 4 deja m-am speriat și am aprins lumina. E o dramă, ea a fost o femeie cu probleme toată viața și ea era un pic psihic afectată dar s-a zbătut să-și crească băiatul. Cineva mi-a spus că l-a văzut o dată lovind-o peste față pe mama lui. Nu știu n-am văzut.

Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi lovit-o cu o tigaie în cap pe cea care i-a dat viaţă. Lovitura i-a fost fatală femeii de 59 de ani, care a căzut ca secerată pe podea.

Cei care îl cunosc pe agresor spun că acesta nu părea deloc un om agresiv.  

Vecină: Mi-a spus că era fericit că a terminat liceul și o să dea la facultate la psihologie. Nu s-a manifestat agresiv niciodată, era în relații neutre cu noi sau chiar prietenești; am un câine, mi-a iubit câinele s-a îngrijit să nu fugă pe stradă. M-a sunat de câteva ori, câinele e afară să nu pățească ceva, vedeți că tremura e frig, uitați ii e sete la câine. Deci avea empatie ai fi zis”.

De altfel, abia astăzi dimineață fiul femeii a fost cel care a sunat la 112 și a spus doar atât: ”mama mea nu mai respiră. Cred că a murit!”, Echipajele de poliție ajunse la fața locului l-au ridicat pe tânăr și l-au dus la audieri.

Agentul de poliție Anca Pop: ”În urma deplasării la fața locului, un echipaj de ambulanță a constatat decesul unei femei de 59 de ani din Baia Mare. În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului sub aspectul comiterii infracțiunii de omor” a transmis IPJ Maramureș.

Expertiza medico-legală de specialitate a medicilor va putea stabili dacă tânărul a avut discernământ sau nu în momentul comiterii faptei. Totodată, necropsia va stabili și cauza exactă a decesului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

BUDEȘTI: Trei bărbați prinși la braconaj de căprior. Trei arme letale au fost confiscate

Vasile Dale

IMPACT ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Două maşini s-au ciocnit în intersecţia de la Policlinica Sf. Maria (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Trei victime în urma unui impact între două autoturisme la Satulung

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.