Important

PREVENŢIE: Activităţi desfăşurate de jandarmi şi poliţişti la mai multe instituții de învățământ

În zilele de 8 și 9 martie, jandarmii maramureseni alături de poliţiştii din cadrul Biroului Siguranța Școlară din Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Județului Maramureș au desfăşurat activităţi preventive la mai multe instituții de învățământ.

Şi anul acesta continuă seria activităţilor preventive desfăşurate în unităţile şcolare din judeţul Maramureș, iar zilele aceasta au fost 5 astfel de activităţi la care au participat aproximativ 200 de elevi din cinci unităţi de învăţământ în localitățile, Copalnic Mănăștur, Cernești, Poienile de sub Munte și Borșa.

Pe timpul întâlnirilor au fost purtate discuţii interactive, iar participanţilor le-au fost prezentate şi principalele fapte antisociale ce pot fi săvârşite de către elevi. Aceste întâlniri urmăresc, în special, încurajarea dialogului în vederea identificării principalelor probleme cu care se confruntă elevii în mediul şcolar, social sau familial.

Jandarmii şi poliţiştii sunt preocupaţi în permanenţă de siguranţa şcolară, astfel că activităţile vor continua pe parcursul întregului an şcolar în instituţiile de învăţământ de pe raza judeţului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

BILANŢ CORONAVIRUS 21 APRILIE: Maramureş – 57 de cazuri, 306 cazuri noi de îmbolnăvire, total – 9.242

Vasile Dale

CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI: Memoriu din partea primarului din Vișeu de Sus pentru întrajutorarea turismului din zonă

Redactie

Polițiștii de prevenire și antidrog la tabăra de Karting din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.