BREAKING NEWSImportant

VIDEO: O treime dintre autospecialele ISU au peste 30 de ani!!!

O treime din autospecialele din parcul auto al ISU Maramureș au o vechime considerabilă, de peste 30 de ani. O altă problemă cu care se confruntă instituția o reprezintă gararea autovehiculelor.

ISU Maramureș are o problemă în ceea ce privește punerea la adăpost a mașinilor de intervenție. Din păcate, inclusiv o parte din autospecialele noi nu au garaje unde să poată fi ferite de intemperii, motiv pentru care se degradează mai repede.

Referitor la parcul auto al instituției, responsabilii ISU Maramureș spun că aproximativ o treime din autospeciale au o vechime mare, ce depășește 30 de ani. 24% din autovehiculele de intervenție au o vechime cuprinsă între 10 și 20 de ani.

În cursul anului 2022 a fost realizat obiectivul de investiții garadă autospeciale din elemente de construcție ușoare la detașamentul de pompieri Baia Mare. Investiția s-a ridicat la valoarea de aproximativ 481.000 lei, iar obiectivul a fost recepționat cantitativ și calitativ în 28 decembrie anul trecut.

PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FĂRĂ MINTE: Taximetristul din Sighet, cercetat pentru viol, a fost filmat conducând cu 220 km/h prin Vadu Izei (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Fetița de 14 ani a deschis ușa apartamentului însoțită de Poliția Locală. A căzut în genunchi. Ieri a împlinit 14 ani (FOTO)

Vasile Dale

Sindicatul Liber din Învățământ Maramureș a participat la pichetarea Guvernului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.