Important

ACTIVITĂŢI DE PREVENŢIE: Jandarmii montani alături de copii

Jandarmii maramureșeni continuă seria activităţilor preventive în unităţile de învățământ din judeţul nostru. Astfel că, în cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Țibleș au desfășurat o activitate la Grădinița cu program prelungit din localitatea Târgu Lăpuș.

Activitățile au urmărit creșterea gradului de informare a preșcolarilor cu privire la consecințele implicării în fapte antisociale iar subiectele prezentate au captat atenţia şi au stârnit interesul celor mici, activitatea transformându-se într-un dialog cu jandarmii.

Au fost prezentate și aspecte cu privire la atribuţiile ce revin jandarmilor montani, reguli de conduită pe traseele turistice, dotarea minimă obligatorie necesară în drumeţiile montane, cum să acţioneze şi să solicite ajutorul în anumite situaţii de urgenţă pe timpul deplasărilor pe munte, metode de orientare în teren muntos precum şi alte sfaturi utile necesare vârstei lor.

Rămânem alături de copii și cadrele didactice, zi de zi, prin misiunile specifice, și vom continua promovarea mesajelor de prevenire a faptelor antisociale și în cadrul altor acțiuni programate a se desfășura la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ISU MARAMUREŞ: Cinci situaţii de urgenţă în decurs de două zile

Redactie

GHIDUL RELAŢII SĂNĂTOASE: De interes pentru adolescenţi şi nu numai

Redactie

8 Martie, Ziua Femeii – Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.