BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CAZ ŞOCANT: Un polițist lovit violent la nivelul capului, în comunitatea de romi Ponorâta – ACTUALIZARE

Întâmplare șocantă în comunitatea de romi Ponorâta, cunoscută ca fiind una dintre cele mai sărace din țară. Aproape săptămânal aici sunt scandaluri, iar poliția e pusă adeseori în situații complicate.

Unul dintre scandaluri, soldate printr-un ultraj a ieșit la iveală astăzi,14 martie. Povestea în sine s-a produs vineri, 10 martie, dar ea a ajuns în atenția opiniei publice, ca urmare a implicării surselor DirectMM.ro, care ne-au relatat că un polițist a fost lovit în cap la Ponorâta, dar gestul nu s-a soldat cu vreo reținere.

Iată punctul de vedere al IPJ Maramureș pentru DirectMM.ro! „Vineri, 10 martie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în cartierul „Ponorâta-Stârci”, din localitatea Vălenii Lăpușului, are loc un scandal. La fața locului, polițiștii au aplanat scandalul, iar la scurt timp, mai mulți minori au început să se certe. Situația a degenerat, implicându-se și părinții minorilor, împrejurări în care, un tânăr, de 25 de ani ar fi agresat fizic un bărbat, de 36 de ani.


În timp ce polițiștii încercau să îl imobilizeze pe tânărul de 25 de ani, e unul dintre polițiști ar fi fost agresat fizic cu un corp dur, de către mama tânărului, o femeie, de 44 de ani. Agentul de poliție agresat s-a prezentat la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, în vederea acordării de îngrijiri medicale. La sediul poliției au fost conduse 6 persoane pentru audieri. În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, arată oficialii IPJ Maramureș, la solicitarea DirectMM.ro.

Sursa DirectMM

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Vineri, 10 martie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în cartierul „Ponorâta-Stârci”, din localitatea Vălenii Lăpușului, are loc un scandal.

La fața locului, polițiștii au aplanat scandalul, iar la scurt timp, mai mulți minori au început să se certe. Situația a degenerat, implicându-se și părinții minorilor, împrejurări în care, un tânăr, de 25 de ani ar fi agresat fizic un bărbat, de 36 de ani.

În timp ce polițiștii încercau să îl imobilizeze pe tânărul de 25 de ani, e unul dintre polițiști ar fi fost agresat fizic cu un corp dur, de către mama tânărului, o femeie, de 44 de ani.

Agentul de poliție agresat s-a prezentat la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La sediul poliției au fost conduse 6 persoane pentru audieri.

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

Accident mortal: S-a izbit cu masina de podet pe DN1C (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – ACCIDENT: 2 adulți și un copil răniți pe DN18B la intrare în Târgu Lăpuș – ACTUALIZARE

Vasile Dale

DESCOPERIRE MACABRA LA BORSA – CADAVRUL UNUI LOCALNIC DESCOPERIT IN ALBIA RAULUI VISEU (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Contribuabil neimportant pt societate! martie 14, 2023 at 11:33 pm

Sentimenul de mândrie trebuie să ne cuprindă pe toți:
contribuabilii care ținem în spate comunitățile mai sărace, compusă din membrii care refuză să muncească și nu putem să nu observăm cât de mare impact au zecile de programe de integrare, cu fonduri româneștii/străine, cu masă caldă livrată direct în comunitate si sprijin masiv din toate părțile.
Dar pe noi, cei ce muncim cine ne oferă suportul?
Merităm noi ceva?
NU!
În schimb putem munci până a epuizare să ținem în spate indivizi ca cei descriși mai sus.

Raspunde
Lex martie 15, 2023 at 12:29 pm

Exista solutie simpla. De fiecare data cand apar scandaluri acolo, sa mearga trupe speciale cu echipament anti-revolta, gaze lacrimogene, gloante de cauciuc sau de sare, si scuturi, si sa intre in ei fara mila. Dupa cateva ture se vor invata. Nu inteleg de ce nu se poate face nimic in salbaticia aia. Ei practic nu trebuie sa respecte legea sa inteleg. Deci sa imi fie frica ca ma omoara si nu patesc nimic.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult