BREAKING NEWSImportant

Corala ”Angelli” a Seminarului Teologic Sf Iosif Mărturisitorul va reprezenta Maramureșul la etapa națională

La Liceul de Arte din Baia Mare s-a desfășurat etapa zonală a unui festival destinat corurilor elevilor de la liceele de teologie. Astfel, Corala ”Angelli” a Seminarului Teologic Sf Iosif Mărturisitorul Baia Mare a obținut loc 1 la etapa zonală.

Reprezentanții seminaruliui băimărean au concurs cu alte seminarii ortoxode din zonă, inclusiv cu cei din Cluj. Câștigând competiția, băimărenii vor reprezenta zona la faza națională, care se va desfășura în data de 4 aprilie 2023.

”Cu acest prilej mulțumim pentru binecuvântarea primită de la Presfințitul Părinte Iustin, episcop al Maramureșului și Sătmarului, mulțumim părintelui director profesor lect.dr. Marius Nechita dar și părintelui profesor inspector Andrei Babarosan pentru munca, susținerea și efortul depus. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom participa la etapa națională care va avea loc la Tulcea în luna aprilie” este mesajul transmis de seminariștii băimăreni.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – MISIUNE CONTRA-CRONOMETRU: Tânăr căzut în prăpastie lângă Lacul Albastru din Baia Sprie. A fost salvat (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

INTERVIN SALVAMONTIŞTII / ACTUALIZARE: Cioban rănit în Mara, într-o zonă greu accesibilă. Omul ar fi fost bătut. Apelul a fost nejustificat

Redactie

FOTO EXCLUSIV: SĂCĂLĂȘENI – Dupa ce s-a lovit de o alta mașină, a ricoșat într-o femeie ce își plimba fetița cu tricicleta (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.