Maramuresul Istoric

Bursa locurilor de muncă pentru tineri în Borșa

După multă vreme în Orașul Borșa va avea loc o bursă a locurilor de muncă ce va permite locuitorilor din zonă să își găsească mai ușor un job

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș organizează în localitatea Borșa ”Bursa locurilor de muncă pentru tineri”. Evenimentul va avea loc în data de 5 aprilie 2023 la Hotel Corina (str. Libertății 15A) începând cu ora 11.00. Târgul de joburi este destinat persoanelor sub 30 de ani, dar pot participa și localnici din alte categorii de vârstă care își caută o slujbă sau doresc să o schimbe pe cea actuală.
Bursa locurilor de muncă din Orașul Borșa este organizată după mulți ani și va facilita întâlnirea directă dintre oferta și cererea de pe piața muncii din zonă.
Agenții economici, indiferent de zona județului în care își derulează activitatea, sunt așteptați la evenimentul din Borșa, iar cei care doresc să participe sunt rugați să-și anunțe intenția și posturile vacante la AJOFM Maramureș la tel. 0262.222.251; 0752.086.808; 0747.561.246 sau la adresele de e-mail: [email protected]; [email protected]. Termenul limită este 31 martie.
Participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui job.

Bursa locurilor de muncă din Sighetu Marmației este parte a Proiectului ”Pregătit pentru viitor”, cod mySMIS 150110, pe care AJOFM Maramureș și partenerii săi îl derulează până la 01.09.2023. Prin acesta sunt sprijiniți tinerii NEETs să se integreze mai ușor pe piata muncii prin servicii de mediere, formare profesională și îndrumare la locul de muncă. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIA DE LA SIGHET: Femeia i-ar fi spus criminalului că nu este tatăl biologic al unui copil

Vasile Dale

VIȘEU DE SUS: ”Fasole” prins de polițiști, reținut 24 de ore. Magistrații l-au pus în libertate, sub control judiciar

Vasile Dale

L-ați văzut? Keray Robert a dispărut de la domiciliul din Sighetu Marmației

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu buzura martie 23, 2023 at 11:14 pm

Dece doar tinerilor sub vîrsta de 30 ani , ceilalți de ce nu ?
Dacă statul consideră că putem munci pînă la vîrsta de 65 ani , vine tîrgul și te i-a doar dacă ai sub 30 ani asta nu-i discriminare???

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.