BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii și ambulanțierii băimăreni în misiune contracronometru de salvare a unei adolescente în cartierul Hatvan

Misiune contracronometru în urmă cu puțin timp în cartierul Hatvan din Baia Mare. Un apel la 112 a anunțat faptul că minoră ar fi căzută pe o trecere pentru pietoni. Oamenii panicați au cerut ajutor, crezând că adolescenta este victima unui accident rutier cu părăsirea locului faptei.

Două echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță au ajuns în 2-3 minute la locul solicitării.

Minora era într-adevăr căzută pe trecerea pentru pietoni, pe carosabil, iar mai multe persoane încercau să îi acorde ajutor medical. Cadrele medicale au stabilizat-o și au urcat-o în ambulanță.

Polițiștii băimăreni au început cercetările. Așa au aflat că adolescentei i se făcuse rău și a căzut aproape inconștientă pe carosabil. Tatăl fetei a ajuns la fața locului și a confirmat faptul că fiica lui este cunoscută în evidențe cu probleme medicale. Adolescenta a ajuns la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Te-ar putea interesa si

COD GALBEN DE VREME SEVERĂ ŞI DE INUNDAŢII ÎN MARAMUREŞ: Autoritățile se declară pregătite

Vasile Dale

NEBUNIE LA BONTĂIENI: Mașini urmărite de 6 echipaje de poliție și blocate în trafic. Suspecți încătușați (ACTUALIZARE – FOTO)

Vasile Dale

Galerie foto: 6 salvamontiști inclusiv din Maramureș, stagiu de pregătire pentru salvare aero la Centrul din Bad Tolz, Germania

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.