BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Poienile de Sub Munte. O butelie era să sară în aer iar focul să se extindă la Spital

Incendiu violent în această seară în Poienile de Sub Munte. Pompierii civili din localitate au intervenit rapid pentru stingerea unui incendiu izbucnit în garajul unui localnic din comună. Se pare că totul ar fi pornit de la un scurtcircuit la autoturismul aflat în garaj.

Flăcările au cuprins rapid clădirea, existând riscul extinderii la unitatea medicală aflată în imediata apropiere. Ba mai mult, în interior era și o butelie.

La sosirea pompierilor civili din Poienile de Sub Munte incendiul se manifesta violent. Imediat voluntarii au agățat mașina cu un troliu și au scos-o din garaj. Totodată, au reușit să scoată și butelia cu gaz aflată în interior.

În sprijinul voluntarilor au fost trimise și echipaje ale pompierilor militarid in Vișeu de Sus. Focul a fost localizat și stins. Acum valoarea pagubelor materiale urmează să fie stabilite. Din fericire nimeni nu fost rănit.

Te-ar putea interesa si

FRONTIERA DE NORD: Țigări de contrabandă de peste 35.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră

Redactie

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat din Ocna Șugatag care şi-a agresat soţia şi fiica de 16 ani

Redactie

Ce firmă funerară să alegeți în cazul unui deces în Baia Mare?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.