BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: AVEM IMAGINILE – Atacul în stil mafiot cu macetele din Sighetu Marmației a fost filmat LIVE

Nu au trecut decât patru zile de când v-am prezentat imagini în exclusivitate cu un incident grav petrecut pe o stradă din Sighetu Marmației. V-am prezentat inclusiv pregătirea atacului. De atunci și până acum anchetatorii au identificat doar patru ”protagoniști” la o încăierare generală iar ancheta s-a axat pe infracțiunile de tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și pe cea de loviri și alte violențe.

Ei bine, în această seară vă prezentăm imagini care sunt pur și simplu șocante: imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere arată clar amploarea bătăii. Numărul persoanelor a fost mult mai mare decât cel indicat de anchetatorii sigheteni! Tot camerele video ne arată clar cu cel puțin doi indivizi înarmați cu macete amenință oamenii pe stradă, unul dintre ei lovește o persoană, iar haosul din stradă este pur și simplu șocant.

De altfel, mama tânărului tăiat cu sabia la față ne-a scris: ”Se laudă că are neamurile în poliție și nimeni nu le va face nimic!”. Iar drept dovadă femeie ne-a transmis capturi de pe LIVE-ul de pe facebook făcut de unul dintre suspecți. La comentarii amenințările au curs ”fără număr”. Oare poliția ce face? Anchetatorii nu au facebook și nu urmăresc rețelele de socializare? Poate ne vor clarifica aceste aspecte.

Mai mult, o altă femeie, mamă a altui tânăr a publicat imagini video șocante cu fiul ei care este pur și simplu umilit de mai mulți indivizi. Pus în genunchi băiatul este lovit, umilit iar la un moment dat un individ ii smulge părul din cap. Nu știm dacă poliția a fost sau nu sesizată, însă acest imagini circulă pe rețelele de socializare iar poliția ar fi trebuit să se sesizeze de ceva timp.

vom reveni

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DOSARE PENALE: Doi agenți și doi ofițeri de poliție sunt cercetați pentru evadarea celor doi ucraineni

Redactie

ACTUALIZARE: Bărbatul de 41 de ani care a înjunghiat un băimărean la Ferneziu a fost reținut pentru 24 de ore

Redactie

VIDEO – Un adolescent (14 ani) din Țara Oașului împușcat mortal lângă Roma. În Valea Seacă sătenii sunt șocați de cele întâmplate

Vasile Dale

1 mesaj

5533 martie 26, 2023 at 5:25 pm

Păi prind curaj ,dacă un procuror din baia mare a lăsat liber pe cel care la lovit pe un polițist cu piciorul în gură , lor ce le poate face legea???
Nimic frecție la picior de lemn , și eu îmi cumpăr o sabie în mașină , doar ce poate să îmi facă legea dacă mă apăr și îl bat măr pe unul , dacă agresorul polițistului este liber ,voi fi și eu ,nu este legea la fel pentru toți???

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.