Maramuresul IstoricRecomandate

INTERVENŢIE SALVAMONT: Fetiţă de 8 ani bolnavă, transportată la ambulanță dintr-o zonă greu accesibilă din Vişeu de Jos

Salvamontiştii SPJ Maramureş au fost solicitaţi la miezul nopții într-o zonă greu accesibilă de pe Valea Iliței, Vişeu de Jos, pentru acordarea primului ajutor, extragerea și transportul unei fetițe de 8 ani, cu stare generală deteriorată, febra, tuse, vărsături și episoade de lipotimie, după declaraţiile mamei.

Datorită accesului dificil salvatorii montani împreună cu echipajul medical de la Ambulanță Maramureș au parcurs drumul pe jos mai bine de 40 minute, cu echipamentele de salvare la ei, neputând ajunge cu autospeciala Salvamont până acasă la ele.

Au stabilizat și au coborât fetița de 8 ani cu echipamentele de salvare din dotare iar surioara de 4 ani a coborât și ea cu salvatorii deoarece nu avea cu cine să rămână acasă (mama coborând și ea). Cea mică a dovedit un mare curaj și determinare pentru un copil de 4 ani la o așa ora târzie din noapte.



Fetița de 8 ani a fost predată în siguranță echipajului de prim ajutor de la Ambulanță venit în sprijin și a fost transportată la spital pentru investigații.

Te-ar putea interesa si

SOARTA ȘOMCUTENILOR A FOST PECETLUITĂ – CJ Maramureș a găsit soluția pentru depozitarea deșeurilor: platformă temporară la Șomcuta Mare

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV: PATRU RANITI INTR-UN IMPACT TERIBIL LA COLTIREA. RANIT SI UN COPIL DE UN AN (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE 2)

Vasile Dale

PE ASCUNS: Ministerul de Interne, în Maramureş, la Săliştea de Sus. Presa, ţinută departe, la „recomandarea” cui?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult