Important

IONEL BOGDAN: ”Am cumpărat echipamente noi pentru echipa SMURD Maramureș”

Cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, au fost achiziționate 30 de echipamente noi pentru Terapie intensivă mobilă UPU SMURD Maramureș, în valoare de 240.000 lei.

„De asemenea, vom achiziționa două autospeciale dotate cu terapie intensivă mobilă, în valoare de peste 450.000 de euro, necesare în salvarea victimelor accidentelor rutiere, de muncă, infarct, dar și a persoanelor cu afecțiuni grave care au nevoie urgentă de terapie intensivă.

În paralel, lucrăm la un proiect de reabilitare și reamenajare a Unității de Primire Urgențe – UPU – de la Spitalul Județean de Urgență, un proiect prin care modernizăm acest compartiment și, totodată, vom eficientiza serviciile medicale pentru pacienți, astfel încât să reducem timpul de așteptare.

Salvatorii maramureșeni au tot sprijinul nostru și le mulțumim pentru munca, devotamentul și curajul cu care îndeplinesc fiecare misiune.

Avem proiecte importante pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de sănătate, de peste 85 milioane euro, pentru că îmi doresc ca pacienții să beneficieze de servicii de înaltă calitate în unitățile spitalicești din Maramureș”, spune George Oros, managerul spitalului.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Sistemul sanitar are nevoie de sprijin real!

Redactie

Alegerea conștientă a unui cazino online și jocul responsabil

Vasile Dale

Bumbacul – de la plantă la țesătură

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.