Important

Serviciul Județean Anticorupție Maramureș: Activități de educație pentru promovarea integrității


În perioada 07.02.2023-22.03.2023, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Maramureș au desfășurat un număr de 13 activități de educație pentru promovarea integrității la care au participat peste 100 de persoane, respectiv primari, viceprimari, șefii serviciilor voluntare de urgență și secretari de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Maramureș.

Activitățile au fost desfășurate în contextul instructajelor anuale efectuate de Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș cu șefii serviciilor voluntare de urgență de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Maramureș.

În aceste contexte, participanților le-au fost prezentate aspecte privind identitatea instituțională a Direcției Generale Anticorupție și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, infracțiunile de corupție și modul de sesizare a acestora, cauzele și consecinţele corupţiei, precum și Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806.

Reamintim faptul că cetățenii pot sesiza faptele de corupție la adresa de e-mail a Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, [email protected] sau personal, la sediul instituției din municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, județul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Furt de andezit la Ocna Şugatag

Vasile Dale

EXPOZIŢIE NUMISMATICĂ LA MUZEUL DE ISTORIE: Tezaurul de denari romani de la Berchezoaia

Redactie

STS: Paşii necesari pentru a obţine certificatul digital UE privind COVID

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.