BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO / FOTO: Incendiu la un vagon dezafectat, dar și la o macara pe str. Depozitelor (actualizare)

Un incendiu a izbucnit azi pe strada Depozitelor din Baia Mare. Au luat foc un vagon dezafectat şi o macara, transmit reprezentanţii ISU Maramureş.

Cel mai probabil focul a pornit din cauza neglijenţei unor persoane fără adăpost care îşi făceau veacul pe acolo.

Pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a șapte incendii în intervalul 24.03-27.03.2023. Dintre cele șapte incendii, două au fost de vegetație uscată, în urma cărora au ars circa 5 hectare de vegetație. Incendiile s-au produs în Borșa și Vișeu de Sus.
Vineri, 24.03., Detașamentul de pompieri ” Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit în localitatea Tăuții Măgherăuș pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a distrus circa 5 metri pătrați de acoperiș din lemn și 10 metri pătrați de tencuială. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile din acoperiș. La Târgu Lăpuș, pompierii din cadrul Stației de Pompieri au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.
Sâmbătă, 25.03., la Crăciunești, pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului au ars circa 5 metri pătrați din acoperișul de lemn. La Poienile de sub Munte, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric. În urma incendiului a ars garajul pe o suprafață de circa 250 de metri pătrați și un autoturism parcat în interiorul garajului.
Astăzi, 27.03., pompierii băimăreni au fost solicitați în localitatea Ilba, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars circa 150 de metri pătrați de acoperiș din lemn și circa 100 de metri pătrați de tavan din lemn.



Te-ar putea interesa si

VREMEA A LUAT-O RAZNA: Tunete, fulgere, grindină, alunecări de teren și podețe luate de ape în Maramureș

Vasile Dale

VIDEO: Salvamont Maramureș dotat cu telefoane performante prin satelit

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: ”Ploaie” de înjurături și amenințări la adresa pompierilor voluntari din Poienile de Sub Munte. Motivul: au avut ”tupeul” să îi calce iarba unui localnic în timpul unei intervenții la stingerea unei gospodării în flăcări!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult