BREAKING NEWSImportant

Florin Zaharie mai aproape de a-și împlini visul (video)

Peste 10.000 de euro s-au strâns în cadrul meciului caritabil dedicat lui Florin Zaharie, care a avut loc la Sala Sporturilor din Baia Mare. La invitație au răspuns afirmativ printre altele diverse asociații din Maramureș, ONG-uri, societăți comerciale sau instituții publice.

Meciul caritabil prin care se strâng fonduri pentru a îndeplini visul lui Florin Zaharie de a-și ține în brațe din nou băiatul, a fost un succes în Baia Mare. Evenimentul organizat de Asociația Energia Mișcări alături de ASSOC s-a desfășurat duminică și a fost găzduit de Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”. Au fost organizate mai multe jocuri de fotbal, la care și-au anunțat participarea diverse asociații din Maramureș, dar și oameni cu suflet mare care au dorit să ajute.

La manifestare au participat și reprezentanții Clubului de Motocicliști Nord 6 Riders Baia Mare, care au lăsat motoarele și s-au întâlnit pe terenul de fotbal. Totul pentru un scop nobil.

Florin Zaharie spune că se află în această situație de câțiva ani și chiar dacă soarta i-a fost potrivnică și și-a pierdut ambele antebrațe nu s-a lăsat descurajat și a continuat să fie activ. Acum, visul său este să-și ia din nou în brațe băiatul de 12 ani.

Pe lângă competițiile sportive, mai mulți artiști de renume din județ au susținut un recital muzical, iar publicul a putut urmări și diverse demonstrații de dans.

La final, evenimentul a fost unul de succes. Potrivit organizatorilor, de ieri până azi s-au strâns peste 10.000 de euro. Banii vor fi folosiți pentru a cumpăra două proteze bionice pentru Florin Zaharie. Fiecare în valoare de 65.000 euro. Cei car doresc să se alăture acestei campanii, pot în continuare să facă donații.

BANCA BCR

RON : RO48 RNCB 0182 1212 9685 0001

EUR : RO53 RNCB 0182 1212 9685 0008

RNCB ROBU

Sau în contul Asociației Energia Mișcării (ONG) în cazul în care aveți nevoie de contract de sponsorizare în calitate de agenti economici.

Articol realizat de PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Concert de pricesne ”La umbra crucii Tale”

Redactie

ACCIDENT DE MUNCĂ LA MULTI LACT BAIA MARE: Un muncitor şi-a prins mâna într-un utilaj

Redactie

FOTO: Bărbat din Vișeu de Sus lăsat fără bolidul luxos de 40.000 de euro, ziua-n amiaza mare, pe stradă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.