BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO / VIDEO: S-a întors iarna: Au intervenit utilajele de deszăpezire

În cursul nopții trecute a plouat în județ, iar ulterior, precipitațiile s-au transformat în lapoviță și ninsoare. În zona montană precipitațiile au fost sub formă de ninsoare. Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 11 utilaje și au împrăștiat 68 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit. Vizibilitatea în trafic este redusă de ceață, sub 150 de metri, în Pasul Prislop, între km162 și km173. Ceață se semnalează și în zonele joase din județ.

Ninge slab în județ. În zona montană înalta ninsoarea este viscolită. Vântul suflă cu intensificări de până la 40 km/h în Pasul Prislop și în zona Lăpuș. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost în creștere. Exploatarea amenajării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiții de siguranță. Stratul de zăpadă măsură până la 75 cm la stația meteo Iezer, 6 cm la Cavnic, 3 cm la Băiuţ, 2 cm pe Valea Vaserului și în Baia Borșa, 1 cm în Poiana Borșa.

Temperatura aerului înregistrează următoarele valori: -9 grade la stația meteo Iezer, -6 grade în Pasul Prislop, -4 grade în Pasul Gutâi, -3 grade la Borșa și Cavnic, 0 grade la Târgu Lăpuș și Ocna Șugatag, 1 grad în Baia Mare și la Sighetu Marmației.


Sectoarele de drumuri județe au carosabilul curat și umed. Angajații SC Drumuri și Poduri au acționat cu 12 utilaje și au răspândit 92 de material antiderapant.

Te-ar putea interesa si

BUCIUMI: Un TIR a intrat în mașina care circula în fața sa. Doi adulți și o fetiță de 4 ani care mergeau pe litoral și-au văzut moartea cu ochii (FOTO)

Vasile Dale

Aparatură performantă pentru sterilizare la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

FOTO DOCUMENT: Conflict de interese și sute de hectare de pășune concesionate de un candidat pentru funcția de primar la Vișeul de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult