BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

VIDEO EXCLUSIV: Utilaj agricol răsturnat pe şosea de pe remorca unui autotren la Satulung

Accident pe DN1C, Baia Mare – Dej în dreptul şcolii dar şi a Primăriei Satulung.

Un utilaj agricol transportat pe platforma unui autotrailer s-a desprins şi s-a răsturnat pe partea carosabilă în stânga direcţiei de mers. 

Şoferul a declarat polițiștilor că nu circula cu viteză și că a oprit la trecerea pentru pietoni din zona școlii generale pentru a acorda prioritate de trecere unor pietoni. În acel moment, utilajul fiind prins cu chingi și a căzut pe celălalt sens de mers, pe carosabil. Numai norocul a făcut ca în acel moment să nu iasă copiii din şcoală şi de pe sensul celălalt nu venea nici un vehicul.

Traficul este blocat pe un sens, se circulă alternativ, dirijat de poliţişti. În timp ce poliţiştii ce erau la faţa locului s-a produs un alt accident, coliziune între două autoturisme, fără victime, ci doar cu pagube materiale.

Te-ar putea interesa si

E OFICIAL – RECUNOSC TOT CE AM SCRIS: Spitalul Județean de Urgență Baia Mare NU este în carantină

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Maşină cu numere false plină cu ṭigări de contrabandă, condusă de un ucrainean de 19 ani oprită pe DN18 în Mara cu 9 focuri focuri de armă – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV: Filmat în ipostaze compromițătoare cu o femeie într-un autoturism, un polițist de frontieră de la ITPF Sighet a fost șantajat de un contrabandist cu țigări din Ucraina

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.