BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Piton de circa un metru, descoperit în Baia Mare – actualizare

Un piton de circa un metru a fost descoperit azi pe o stradă din Baia Mare, pe str. George Coşbuc, în zona farmaciei Helena.

ACTUALIZARE

Un piton de circa un metru a fost descoperit azi pe strada George Coşbuc din Baia Mare și a băgat spaima în locuitorii din zona. Un locatar a văzut șarpele și a sunat urgent la 112. La fata locului s-a deplasat Poliția Animalelor însă din cauza ca aceasta institutie nu are atributii decât pe linia animalelor domestice, a fost alertata și Garda de Mediu. Reprezentantii acestora au constatat ca este vorba despre un exemplar de piton regal, cu o lungime de 1 metru și este posibil sa fii fost abandonat și nu a supraviețuit din cauza temperaturilor scăzute, știut fiind faptul ca temperatura optimă pentru habitatul său este de 25-32 grade ziua şi 21-26 grade noaptea. Un responsabil al unui ONG a preluat pitonul și a declarat ca va lua legătura cu cei de la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa pentru a fi folosit la studiu sau chiar să fie expus. Pitonul găsit ar avea vârsta de 2-3 ani, potrivit celor care l-au analizat dupa dimensiuni.


Te-ar putea interesa si

AȚI VĂZUT-O? O tânără maramureşeancă a dispărut de la domiciliul ei din Franţa

Redactie

FOTO: Au băgat frezele pe DN 18 în pasul Prislop și Gutâi. Imagini senzaţionale cu nămeţi mai mari decât maşinile de intervenţie

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: CLIPE DE TEROARE – Impact între două mașini într-o intersecție din Baia Mare. Ambele au ”zburat” care-ncotro (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult