BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: 10 situații de urgență în weekend pentru pompierii maramureșeni

Vineri, 31.03., pompierii băimăreni au intervenit în Baia Sprie pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

Tot în Baia Mare, pompierii din cadrul Detașamentului ” Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit pentru lichidarea a două incendii de deșeuri de materiale de construcție, cauciuc și mase plastice. În urma celor două incendii au ars circa 500 kg de deșeuri.

La Bogdan Vodă, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție au lichidat un incendiu în urma căruia a ars funiginea din coșul de evacuare.



Sâmbătă, 01.04., pompierii băimăreni au intervenit în Mocira, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Au ars circa 8 metri pătrați dintr-un adăpost de păsări, împreună cu circa 70 de pui. Cel mai probabil, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Târgu Lăpuș au intervenit la un incendiu de trasnformator electric. Postul TRAFO a fost distrus în totalitate.

Duminică, 02.04., pompierii lăpușeni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Ciocotiș (foto principal). Focul a distrus circa 70 de metri pătrați dintr-o magazie și circa 2 metri cubi de lemn pentru foc.

La Breb (foto jos), pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la o casă. Focul a distrus circa 120 de metri pătrați de acoperiș din lemn și mobilierul dintr-o cameră situată la mansardă. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unei prize defecte.

Pompierii din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus au salvat, ieri, un câine care era căzut într-un canal.

Tot ieri, pompierii sigheteni au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut în municipiul Sighetu Marmației.
În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital de către echipajul de prim ajutor S.M.U.R.D.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: A patra tură de inundaţii la Rozavlea. 10 gospodării inundate (ACTUALIZARE)

Redactie

Tânăr băut, înfipt cu BMW-ul de teren în poarta unui sighetean de pe strada Tisei (FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident rutier pe Dealul Dura. Patru persoane ranite. Traficul este blocat (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult