BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO – Impact violent între două mașini la Sarasău. Un șofer de 19 ani rănit. Accidente și la Suciu de Sus și Sighetu Marmației

SARASĂU:

Azi, 03 aprilie, la ora 09.23, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N. 19, în localitatea Sarasău, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani din Remeți, dinspre Sighetu Marmației înspre Săpânța, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 63 de ani din Sarasău.

În urma impactului, șoferul de 19 ani a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. Totodată acestora le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

SIGHETU MARMAȚIEI

Accident rutier cu două victime produs în Sighetu Marmației. Ieri, 02 aprilie, la ora 10.44, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe strada Balc Vodă intersecție
cu strada Lucian Blaga.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie de 28 de ani din Ieud, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 30 de ani din Sighetu Marmației.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri din autoturismul condus de bărbat, care au fost transportaţi la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Suciu de Sus

Accident rutier astăzi la prânz la Suciu de Sus. Din primele informații se pare că două autoturisme s-au ciocnit. Polițiștii au deschis o anchetă.

Te-ar putea interesa si

Zona din România cu o tradiție unică de sărbători: Dansul brondoșilor din Cavnic (VIDEO)

Vasile Dale

O MÂNĂ DE AJUTOR: O tânără din Cupşeni a murit tocmai în Spania. Se fac demersuri pentru ca trupul ei să fie adus acasă pentru a fi înmormântată creştineşte pe pământ natal

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Autospecială de poliție încalecă limitatoarele de viteză la trecerea pentru pietoni, apoi șicanează în trafic un jurnalist (VIDEO / ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.