BREAKING NEWSEvenimentTara Chioarului

Patru infracțiuni comise de un puștan din Copalnic Mănăștur duminică seara la Boiu Mare

Aseară, 02 aprilie, la ora 20.20, polițiștii din Şomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, în localitatea Boiu Mare, s-a produs un accident rutier în care este implicat un ATV.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un ATV care nu avea montată plăcuța cu numărul de înregistrare sau înmatriculare, condus de către un tânăr de 17 ani din Copalnic Mănăștur, s-a răsturnat în urma efectuării unui viraj la stânga pe partea carosabilă a D.J. 109 G.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că minorul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma evenimentului, conducătorul ATV-ului a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Acțiunile polițiștilor maramureșeni

În perioada 27.03.-02.04. a.c., polițiștii din Baia Sprie – Compartimentul Rutier și Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Șișești, au organizat şi desfăşurat mai multe acţiuni pe linie rutieră.

În cadrul activităților, au fost verificate 84 de autovehicule și 109 persoane legitimate. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 41.625 de lei. Ca măsură complementară s-a
dispus reținerea a patru permise de conducere, șase certificate de înmatriculare și a unui set de plăcuțe.

Totodată, ieri, 02 aprilie, polițiștii din Dragomirești – Compartimentul Rutier, împreună cu polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă, au organizat o acţiune pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă prevederile legale, axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză.

În cadrul activității, au fost verificate 32 de autovehicule și 34 persoane legitimate. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.280 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea a două permise de conducere.

foto principal arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: DN18, inundat pe porțiuni importante în satul Tisa. Probleme și la Borșa, Vișeu de Sus şi Poienile de Sub Munte – actualizare

Vasile Dale

PE ŞOSELELE JUDEŢULUI: UN ŞOFER A ACROŞAT O FATĂ LA SATULUNG ŞI A FUGIT. ACCIDENT MORTAL LA SĂPÂNŢA

Vasile Dale

Baia Mare: A jefuit-o pe vânzătoarea unei săli de jocuri mecanice. Marian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

1 mesaj

Lex aprilie 4, 2023 at 12:08 pm

bravo. Tanar, prost si betiv. Are un viitor stralucit de infractor in Romania.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.