BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: ”O vom acționa în judecată pe doamna consilier care a denigrat societatea fără niciun temei! Nu există nicio sesizare la DSV, DSP, OPC, școală sau primărie. Totul este o denigrare!”

Colegii din presa sălăjeană au prezentat astăzi un caz grav în care o femeie susținea că mâncarea pe care o primesc elevii de la Liceul din Ileanda de la o firmă din Maramureș nu ar fi conformă, www.vasiledale.ro a discutat cu administratorul firmei. Aceasta neagă toate afirmațile prezentate de jurnaliștii sălăjeni și susține că ar fi vorba despre denigrare și despre încercarea de a fi eliminată de pe piață, cu toate că a câștigat o licitație publică cu un preț calitate-preț mult sub celelalte oferte.

”Am văzut și eu ieri acuzațiile, dacă vă uitați foarte bine este vorba despre macaroane cu brânză și cu carne, deci nu ai cum estetic să apară altfel. Doi: e vorba legume mexicane și tocăniță de piept de pui și smântână, paprikaș cum se spune la noi în zona Maramureșului, deci nu are cum să aibă altă culoare decât culoare albă. Nu există vreo toxiinfecție alimentară, nu există vreo reclamație, nu există ca vreun copil sau mămica vreunui copil să facă o sesizare că ar exista vreo toxiinfecție alimentară.

Din ceea ce am înțeles este o doamnă din Primărie care din prima zi după ce am câștigat licitația la Ileanda, ea a fost pe contrasens. Întotdeauna avea motiv la adresa societății noastre că mâncarea este nu știu cum, deci doamna care a postat toate imaginile pe facebook, nici nu a fost la școală să vadă despre ce este vorba, doamna a făcut rost de poze de nu știu unde. Să ne înțelegem bine: nu există niciun caz de toxiinfecție alimentară, nu există nicio reclamație de la părinți, de la școală, de la primărie decât această doamnă.

Am discutat cu avocații firmei în această dimineață și am decis să o acționăm în judecată pentru că daune și pentru prejudicii grave de imagine aduse societății noastre. Nu este normal să denigrezi o societate comercială fără a avea motive serioase.

Am avut controale inopinante luna trecută de la DSP, DSV, OPC la punctele noastre de lucru, dar și la școala din Ileanda. Nu s-au găsit nereguli, nu s-au găsit deficiențe. Nu au găsit absolut nimic, totul a fost în regulă. Chiar vă rog și am rugămintea la dvs să discutați cu această doamna care a postat pe facebook și să o întrebați dacă există vreo reclamație din partea beneficiarilor. Nu există așa ceva.

Vreau să faceți public că am discutat cu avocații și o dăm în judecată pentru că ne-au prejudiciat imaginea firmei, pentru denigrare. De ce toate aceste lucruri? Pentru că doamna a luat o muscă și a pus-o acolo și i-a făcut poze și apoi a pus-o pe facebook? E iarna. Unde există muște iarna să le dai muște să mănânce copiii?

Eu am discutat cu beneficiarul și anume cu școala. Am discutat aseară, am discutat astăzi cu doamna director: zice doamna eu nu știu ce are femeia asta?! Noi nu am reclamat. Mâncarea este bună. Sunt probe și noi ca și societate comercială și ei ca beneficiar sunt obligați să țină mâncarea 48 de ore în frigider.

Dacă ai vreo suspiciune trebuie să trimiți proba spre analiză la DSP și DSV. Copiii mânâncă, doamnele mănâncă. Aaa, am aflat ulterior că mama acestei doamne este bucătărească la un restaurant în Bizușa și cine știe ce au copt ei acolo ca să mă execute pe mine, să îmi rezilieze contractul. N-am fost singura societate participantă la licitația din Ileanda, am fost mai multe societăți și câștigi clar deranjezi. Și cum poate să te scoată de piață altfel decât denigrându-te. Nu las lucrurile așa: o să o dăm în judecată pentru că ne-au denigrat.

Vreau să mai spun că meniu este stabilit de beneficiar. Ei au impus meniul, noi doar l-am prezentat nutriționistului nostru pentru a calcula caloriile produselor. Nu avem voie să distribuim nimic prăjit iar mâncarea caldă trebuie să fie gătită” ne-a declarat Dana Bledea, administrator societate comercială de catering.

CITEȘTE AICI ȘTIREA PREZENTATĂ DE JURNALIȘTI DIN JUDEȚUL SĂLAJ:

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Scăderea prețurilor la alimente, un proiect asumat de PSD”

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Motociclist lovit de un microbuz la Sighetu Marmaţiei (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Trafic de coșmar în Maramureș. În Baia Mare, un șofer a ajuns cu mașina pe trotuar – ACTUALIZARE

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.