BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile accidentului din Borșa – ”A mers pe o roată și ne-a lovit mașina. Intenționat!”

Revenim cu imagini video care au surprins accidentul rutier în care un tânăr de 18 ani din Borșa, băut și fără permis, a acroșat un autoturism pe raza orașului. După accident, șoferul autoturismului l-a agresat pe tânăr.

De cealaltă parte, acum șoferul acuzat de agresiune a reacționat și ne-a pus la dispoziție imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

”De cinci ori i-am spus să plece de lângă mașină. Asta după ce ne-a șicanat în trafic. Noi am parcat și s-a tot învârtit cu scuterul pe lângă mașină. S-a ridicat într-o roată. Nu o dată. De mai multe ori a făcut asta. De altfel, ridicându-se într-o roată, a accelerat și a intrat în mașina noastră. Intrenționat. Ăsta este adevărul!” ne-au spus aceștia.

”În cauză, față de tânărul de 18 ani, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar față de bărbatul de 27 de ani, se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere” spun polițiștii.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: A sosit bradul băimărenilor: ”știrb, chel și strâmb”. Cherecheș ”se plânge” pe facebook: ”Ne-au furat în acest an sărbătoarea orașului, dar nu ne pot fura Crăciunul!”

Vasile Dale

ACCIDENT: Doi răniți în zona Dorna din Baia Mare. Trei mașini implicate (FOTO)

Vasile Dale

SENZATIONAL: TEZAUR DIN ARGINT DESCOPERIT LA REMETEA CHIOARULUI (PREMIERA/GALERIE FOTO – VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

SENSUL CIVIC BORȘA aprilie 9, 2023 at 4:54 am

Anumiți tineri din borșa nu au frică de nimic , au părinți cu bani și se cred zmei , mai ales dacă are un tată bătăuș ,e mare șmecher din imaginile prezentate se vede clar că tînărul este provocator și i-a atins mașina intenționat ,după care tot el face pe victima văzînduse că a luat vre-o două și s-a ales cu mopedul spart , vina o are și poliția borșa , dacă mergeți în oraș și vedeți cum cei pe atv circulă fără cască ,fără plăcuțe de îmatriculare ,chiar atunci cînd poliția este în intersecție ,sau de multe ori poliția vine în sus iar minori fără cască în cap , 2 pe moped merg în jos , așa este și cu acest tînăr nu a avut frică de poliție întrucît știa că nu îl oprește nimeni , noi cei de la SENSUL CIVIC BORSA ,i dăm răgaz poliției să i-a la purificat cine circulă fără nici un fel de legalitate în borsa , altfel vom pune la dispoziția dumneavoastră dale vasile , imagini de la un vitor consilier AUR, cum trec cu mopedu si în acelaș timp atv pe sub nasul poliției minori și făra cască ,!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.