Important

LottoPark România – cele mai bune jocuri de loterie pentru tine

Loteriile online au devenit din ce în ce mai populare în ultima perioadă datorită faptului că totul se întâmplă din  confortul propriei case. De asemenea, este si mai ieftin decât alte jocuri de noroc cum ar fi poker-ul. 

Dacă te simți și tu norocos, alege loteria care ți se potrivește cel mai bine, distrează-te având totodată șansa de a câștiga marele premiu. Acesta este semnalul pe care îl așteptai! joacă Italia Keno online aici!

Însă, dacă nu ești în totalitate convins în legătură cu loteria la care să joci, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune loterii din lume prezente pe site-ul LottoPark România. 

Mega Millions

Mega Millions este o loterie din Statele Unite ale Americii, care oferă jackpoturi uriașe fiind cunoscută ca una dintre cele mai populare loterii din lume. 

Pentru a juca Mega Millions, jucătorii trebuie să selecteze cinci numere dintr-un set de 70 de numere și un număr Mega Ball dintr-un set de 25 de numere. Dacă jucătorii reușesc să ghicească toate cele șase numere extrase, ei câștigă jackpotul, care începe la 40 de milioane de dolari și poate crește rapid în funcție de numărul de jucători și de frecvența câștigurilor.

Mega Millions oferă, de asemenea, și alte șase categorii de premii, care oferă câștiguri mai mici, dar totuși atractive. Șansele de a câștiga marele premiu Mega Millions sunt destul de mici, dar mulți oameni se bucură de a juca acest joc și de a spera că vor fi câștigătorii marii lozuri.

SuperEnalotto

SuperEnalotto este o loterie națională din Italia, care oferă unele dintre cele mai mari jackpoturi din lume. Pentru a juca SuperEnalotto, jucătorii trebuie să selecteze șase numere între 1 și 90. Nimic mai simplu! Iar pentru a câștiga marele premiu, aceștia trebuie să ghicească toate cele șase numere extrase. SuperEnalotto nu are nicio limită pentru cât poate crește jackpotul, ceea ce înseamnă că potențialul de câștig poate fi foarte mare.

De asemenea, oferă și acesta alte cinci categorii de premii, în funcție de câte numere au fost ghicite corect ceea ce îi face pe oameni să joace și mai mult.  

Powerball

Ideea jocului este la fel de ușoară ca cele prezentate anterior, și anume: jucătorii trebuie să selecteze cinci numere dintr-un set de 69 de numere și un număr Powerball dintr-un set de 26 de numere. Dacă jucătorii reușesc să ghicească toate cele șase numere extrase, ei câștigă jackpotul, care începe la 20 de milioane de dolari și poate crește rapid ajungându-se la o sumă și mai mare. 

Un aspect interesant este faptul că, în plus față de jackpotul standard, există și opțiunea de a juca Power Play, care poate crește câștigurile pentru câteva dintre categoriile de premii. Power Play este un multiplicator care poate dubla, tripla, de patru ori sau de zece ori câștigurile pentru aceste categorii, depinzând de numărul de Power Play selectat în timpul extragerii.

Toate aceste loterii au două lucruri în comun și anume premiile incredibil de mari și ușurința cu care pot fi jucate de oricine, oriunde și oricând. De asemenea, nu uita că pe site există multe alte loterii asemănătoare care te pot face peste noapte milionar. De exemplu, cei mai mulți români optează pentru jocul clasic, Loto 5/40 pe care îl poți juca și cine știe, poate tu ești următorul norocos care va lua premiul cel mare. Nu ezita, joacă chiar acum Loto 5/40 online!

Te-ar putea interesa si

Ample acţiuni desfăşurate de poliţiştii maramureşeni pentru menţinerea unui climat de legalitate, în toate domeniile

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Am inaugurat o secție modernă de ATI la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare

Redactie

VERIFICĂRI: Unități economice care dețin jocuri de noroc, de pe raza orașului Seini, în atenţia poliţiştilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.