BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Brazilian jefuit de doi tineri din Valea Vișeului în trenul Sighetu Marmației – Cluj

Polițiști din cadrul  Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani din Brazilia, cu privire la faptul că, în timp ce călătorea cu trenul pe relația Sighetu Marmației-Cluj Napoca, după Stația CFR Valea Vișeului, două persoane necunoscute l-au agresat fizic și i-au sustras telefonul mobil. Prejudiciul cauzat a fost de 100 de euro.

În cauză, au fost efectuate verificări de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei, iar în urma activităților informativ-operative au fost identificați făptuitorii ca fiind doi tineri de 19 și 27 din Valea Vișeului.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat.

Te-ar putea interesa si

A fost prins barbatul care a legat o batrana de pat, a lovit-o si a incercat sa o violeze

Vasile Dale

APEL URGENT ÎNTR-UN CAZ DEOSEBIT DE GRAV / ACTUALIZARE: OAMENI CU DIZABILITĂȚI ÎN CUȘTI, ÎN SIGHETU MARMAȚIEI. Ce spun reprezentanţii spitalului sighetean (FOTO)

Vasile Dale

LA PLIMBARE PRIN CLUJ: Tânăr de 20 de ani din Borşa, depistat beat la volan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.