BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GREVĂ DE RÂSU-PLÂNSU ÎN MARAMUREȘ – 16 angajați s-au strâns în cerc în holul Prefecturii pentru a cere salarii mai mari. Restul au stat ascunși ca lașii prin birouri

Angajații din Prefectura Maramureș au oprit lucrul și au amenințat că nu vor renunța până când solicitările nu le vor fi îndeplinite. E drept doar 16 au avut acest curaj (vezi foto principal), restul au stat ascunși ca lașii prin birouri fiind doar cu gândul alături de colegii lor care au ieșit în holul instituției.

Funcționarii publici şi din instituția prefectului din Maramureș , spre exemplu, au intrat în grevă generală luni dimineață, nemulțumiți de salariile mici pe care le primesc. 

Oamenii spun că salariile nu sunt aliniate la sistemul centralizat și, la acest moment, mulți dintre ei primesc pur și simplu salarii de comună, în condițiile în care, dacă ar trebui să facem o comparație, la Consiliul Județean, salariile sunt duble. 

Munca pe care o fac acești oameni este aceeași. Sunt asemenea situații în care muncesc cot la cot cu colegii lor din alte departamente, iar salariile sunt în continuare foarte mici.  Cert este faptul că sunt nemulțumiți de foarte mult timp și salariile nu au mai crescut. 

Te-ar putea interesa si

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Vasile Dale

SOFER INCONSTIENT: SI-A SCHIMBAT ROATA MASINII CHIAR PE CALEA FERATA LA SIGHETU MARMATIEI (FOTO)

Vasile Dale

Obține 100% reducere de Black Friday la izolația cu spumă poliuretanică! Descoperă cum poți câștiga o izolație gratis pentru casa ta!

Vasile Dale

3 mesaje

Cetateanul aprilie 10, 2023 at 1:04 pm

Munca nu este despre a castiga „mai mult” ci despre a castiga decent pe termen lung . Degeaba castigi „mult” pe termen scurt, e valabil in orice domeniu .
Intr-o economie cu lipsa acuta de locuri de munca decente, cu o populatie saracita, cu o tara plina de spatii comerciale goale … iesi si ceri salarii „mai mari” … fiecare cum isi asterne asa doarme …

Raspunde
Pahomie aprilie 10, 2023 at 5:24 pm

Să incerce in privat! Câți se incumetă?

Raspunde
Mihai aprilie 11, 2023 at 11:21 pm

Sa meargă in privat sa vadă salarii,sa vezi cum nu se mai plânge nimeni.de asta ceilalți au stat ascunși.la cati bani iau și ce au de făcut….le e rusine sa facă greva

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.