BREAKING NEWSEvenimentNational

Patru bărbați din Maramureş, cercetați după ce s-au dus în Satu Mare la furat din maşini

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi sustras bunuri dintr-un autovehicul, într-o parcare situată pe centura ocolitoare a municipiului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orelor 04.30, patru persoane, respectiv doi bărbați, de 46 și 47 de ani și doi tineri de 19 și 20 de ani, toți domiciliați în județul Maramureș, ar fi sustras dintr-o autoutilitară bunuri folosite în industria agricolă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 550 de lei.

Cercetările sunt continuate, față de cele patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

*****

Făptuitorul a trei furturi identificat de polițiștii băimăreni. A fost arestat preventiv

Urmare a activităților specifice efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de comiterea a trei furturi sesizate în zilele de 03, 06 și 09 aprilie a.c., în dauna unor societăți comerciale din Baia Mare.
Este vorba despre un tânăr de 24 de ani din Baia Mare, care, în cursul acestei luni, a sustras mai multe bunuri de la trei societăți comerciale și o sumă de bani din casa de marcat, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.600 de lei.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, în urma prezentării acestuia la Judecătoria Baia Mare, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

PRELUNGIRE: Recea şi satele aparţinătoare Mocira, Lăpușel, Săsar și Bozânta Mică rămân în carantină încă 14 zile

Redactie

MOGOŞEŞTI: Un băimărean băut la volan s-a trezit cu maşina în şant

Vasile Dale

FOTO: Incendiu la o garsonieră de pe bd. Independenţei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.